Ghete de fotbal Adidas pentru profesioniști și amatori

1662
Ghete Fotbal Adidas

Adidas este un brand cu tradiție în ceea ce privește echipamentele sportive și este marca care produce încălțăminte de top în întreaga lume printre care și ghete de fotbal. Majoritatea fotbaliștilor renumiți care fac parte din echipe câștigătoare poartă ghete de fotbal Adidas, brand-ul obținând vânzări bune pe parcursul timpului.

Ghetele de fotbal Adidas sunt durabile, confortabile și ferme, oferă aderență și confort iar greutatea și flexibilitatea lor este optimizată. Cu ajutorul unor astfel de ghete, jucătorul poate să sporească controlul, rotirea, puterea și acuratețea atunci când lovește mingea.

Fotbaliști celebri precum Lionel Messi, Ricardo Kaka, Aymeric Laporte, David Beckham, Zinedine Zidane dar și mulți alții s-au bucurat de succes cu ghetele de fotbal Adidas.

Ghete de fotbal Adidas

Cel mai cunoscut magazin online din România ce comercializează ghete fotbal este magazinul fostului fotbalist Florin Lovin și anume magazinul www.ghetefotbalonline.ro. Florin Lovin este jucătorul originar din Piatra Neamț care a jucat pe postul de mijlocaș defensiv. A jucat în cadrul FCM Bacău, Steaua București, TSV 1860 Munchen, Kerkyra din Grecia, Kapfenberger SV, SV Mattersburg, FC Oțelul Galați, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu. A participat de asemenea la Cupa UEFA, UEFA Champions League.

Pe baza experienței acumulate ca și jucător în Germania,  a pus bazele acestui magazin pentru a veni în sprijinul amatorilor, juniorilor și profesioniștilor, comercializând mai multe tipuri de echipamente sportive printre care și ghete de fotbal ce aparțin unor mărci de renume precum Adidas, Nike, Mizuno.

Pe site, se poate observa o gamă variată de ghete de fotbal  Adidas atât pentru profesioniști, amatori, juniori, ghete destinate jocului pe teren sintetic sau în sală.

Momentan, o serie de ghete de fotbal au prețuri reduse, aceasta fiind ocazia potrivită de a achiziționa niște ghete de înaltă calitate, estetice și durabile care beneficiază de 30 de zile de garanție.

Modelul Adidas Predator 19.1 FG Albastru se bucură de reducere de preț, costul său actual fiind de 890 lei, de la 1090 lei. Acel model a fost purtat de jucători precum Zidane și Beckham și este recomandat celor care doresc o gheată confortabilă și stabilă.

Modelul Adidas Copa 17.1 SG Albastru/Alb este un alt tip de gheată care se bucură de un preț excelent în urma reducerilor, prețul său redus fiind de doar 470 lei dela 890 lei. Această gheată este realizată din piele de cangur, fiind recomandată pentru terenurile moi.

Adidas Kaiser 5 Team TF Negru/Alb beneficiază de o reducere de 150 lei, prețul său ajungând la 290 lei. Acest model reprezintă identitatea mărcii Adidas, fiind produs de 40 de ani în mod continuu.

Ghete Fotbal Adidas Kaiser

Consultă întreaga gamă de ghete de fotbal Adidas accesând www.ghetefotbalonline.ro/adidas/ și profită acum de reducerile de preț la articolele sportive prezente pe site.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare