Pepiniera GREEN TIME din Roman este un partener de încredere pentru amenajarea spaţiilor verzi

4846
Pepiniera Green Time Roman Neamt
Pepiniera Green Time Roman jud. Neamt

Pepiniera GREEN TIME a fost înfiinţată la ROMAN (jud. Neamţ) în anii 2000 de o familie de italieni cu o lungă tradiţie în creşterea plantelor ornamentale. În anul, 2009 societatea a fost preluată de către Fraţii Franciscani.

pepiniera piatra neamt

Astăzi GREEN TIME vă oferă o multitudine de soiuri de trandafiri altoiţi, culturi de arţar, arbuşti şi conifere, pomi fructiferi şi lavandă.

În 2018, pepiniera GREEN TIME a obţinut certificarea de comerţ echitabil deoarece cultura proprie de lavandă este realizată printr-un proiect social de reinserţie pe piaţa muncii a persoanelor cu dificultate de integrare, în colaborare cu Fundaţia Umanitară Pacea şi Biserica Norvegiană şi cea Suedeză.

Personalul specializat în amenajarea spaţiilor verzi şi în creşterea plantelor din cadrul pepinierii vă poate asista pentru proiectarea şi execuţia spaţiilor verzi, montaj de gazon artificial şi închirierea utilajului HOLMAC HZC 25 din dotare pentru extracţia de arbori şi plante.

lavanda roman neamt
Cultura de lavandă

În 2015 a fost înfiinţată o cultură proprie de lavandă pe un teren de 1,5 hectare, utilizându-se soiurile Lavandula Angustifolia Munstead (soi predominant) şi Lavandula Angustifolia Sevastopolis. Datorită aceste culturi am început producţia de ulei esenţial pur de lavandă.

Câteva din produsele aflate la vânzare sunt disponibile în platforma de magazin online https://www.greentime.ro/shop/ însă este recomandat să sunaţi la numărul de telefon 0764 469 700 pentru mai multe informaţii.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare