Vara asta distrează-te offroad cu un atv ieftin şi de calitate

6037
Vara asta distrează-te offroad cu un atv ieftin şi de calitate

Una dintre atracţiile turistice ale sezonului de vară o reprezintă plimbările offroad în zona de munte la bordul unui atv. Senzaţia de adrenalină şi libertate este magnetul care îi atrage pe tot mai mulţi aventurieri.

România este o ţară bogată în trasee turistice montane, oferind destinaţii superbe de vacanţă atât pe Valea Prahovei cât şi în Bucovina sau Maramureş.

Pensiunile din zona de munte au sesizat dorinţa de aventură a turiştilor şi foarte multe şi-au realizat o flotă proprie de atvuri pe care le închiriază sau le oferă incluse gratuit în pachetul de cazare.

Performanţele 4×4 ale atv-urilor sunt foarte apreciate atât pe zăpadă cât şi pe iarbă sau teren accidentat, de aceea plimbările în zone greu accesibile nu reprezintă o problemă.

În ultimii ani, în România au fost vândute peste 10.000 de atv-uri la nivel naţional, astfel încât indiferent de destinaţia pe care o alegeţi, veţi avea posibilitatea să găsiţi de închiriat un atv pentru a face o plimbare incitantă în natură.

atv de vanzare atv-quads.ro

Unul dintre cei mai cunoscuţi funrizori de ateveuri din ţara noastră este ATV-QUADS din Suceava, o firmă ce îşi desfăşoară activitatea de peste 10 ani. ATV-QUADS importă atvuri noi din Germania, la standarde înalte de calitate.

Oferta ATV-QUADS este una foarte diversificată, începând cu modele pentru copii de la 125 cmc şi până la adevăraţi monştri pe 4 roţi de 500 cmc.

stoc ateveuri

Ateveurile se află PE STOC şi astfel pot fi LIVRATE RAPID PRIN CURIERAT oriunde în ţară.

ATV-QUADS asigură piese de schimb şi service autorizat în perioada de garanţie cât şi post-garanţie.

PROMOŢIE! LA FIECARE ATV ACHIZIŢIONAT PRIMIŢI GRATUIT O CASCĂ, TRUSĂ DE SCULE, REDRESOR ŞI ULEI.

Cele mai noi modele de atv de vânzare 2019 sunt:

ATV HUMMER SPIDER 7″ 125 cmc

atv de vanzare Hummer Spider 7

ATV HUMMER SPIDER 8″ 125 cmc

atv de vanzare Hummer Spider 7

ATV RAPTOR SPIDER 8″ 125 cmc

atv de vanzare Raptor Spider 8 inch


Mai multe detalii pe www.atv-quads.ro/atv-de-vanzare-neamt/