Showroom-ul DOR – O mare varietate de uși de interior Porta Doors

1685
Usi de interior Piatra Neamt

Ușile, de interior sau exterior, trebuie să se armonizeze cu arhitectura și mobilierul casei.

Ușile au puterea de a  transforma casa și de a crea o primă impresie excelentă pentru vizitatori. Cu toate acestea, merită să faci cercetările în mod corespunzător în prealabil – alegerea unei dimensiuni sau a unui stil greșit se poate dovedi o greșeală costisitoare și consumatoare de timp.

Există mai multe aspecte care trebuie luate în considerare atunci când alegi o ușă, inclusiv dimensiunea, designul, construcția, materialul, bugetul și accesoriile.

Dacă vei ajunge la magazinul DOR – Uși de interior vei întâlni specialiști care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie în materie de uși și te vor ajuta să selectezi tipurile de uși care se potrivesc casei tale din multitudinea de modele disponibile în showroom.

La DOR vei găsi următoarele tipuri de uși:

  • Uși de interior precum uși vopsite, uși cu finisaj sintetic, uși cu furnit natural, uși hide;

  • Uși glisante

  • Uși de intrare în apartament

  • Uși tehnice

Toate categoriile de uși prezente în showroom-ul deschis la începutul anului în cartierul George Enescu, vis-à-vis de Simigeria Luca sunt produse de către Porta Doors, lider în producția de uși de înaltă calitate, de aproape 30 de ani.

Grupul Porta este alcătuit din 6 fabrici iar lunar produce circa 65000 de seturi de uși și tocuri, un volum mai mult decât impresionant. În România, ușile Porta sunt comercializate în mai mult de 100 de showroom-uri.

Ușile comercializate de DOR sunt unice, au un design rafinat, elegant, sunt realizate din materiale superioare, iar cea mai importantă caracteristică a lor este că au puterea de a transforma locuința în acel loc de care îți este întotdeauna DOR pe parcursul zilei.

Ușile DOR conferă o identitate proprie fiecărei locuințe și păstrează cele mai înalte standarde din industrie.

showroom DOR usi de interior Neamt

Vizitează și tu showroom-ul modern DOR, un loc care cu siguranță te va impresiona prin decorul său și prin modelele de uși expuse. Accesează de asemenea și pagina web pentru a vizualiza catalogul de produse.