Case din lemn, o alegere tot mai frecventă pentru români

1326
Case din lemn

Alegerea materialului potrivit pentru o nouă casă sau clădire poate fi dificilă. În timp ce fiecare material are avantajele și dezavantajele sale, un imobil din lemn oferă mai multe beneficii care merită luate în considerare. În general, numeroasele avantaje ale lemnului fac acest material cel mai practic material de construcție folosit în ziua de astăzi.

Cererea mare de astfel de imobile a adus aproape 25 de ani de experiență în industria construcțiilor din lemn pentru compania Case din lemn Bucovina SRL din Vatra Dornei, județul Suceava. Întreaga activitate a firmei se bazează pe satisfacerea așteptărilor clienților în toate etapele procesului de construcție până la predarea finală.

Compania produce imobile din bușteni, ecologice, în toate formele și dimensiunile cerute de clienți, oriunde pe teritoriul României. Acestea pot servi mai multor utilizări: case de locuit, case de vacanță, pensiuni, cabane, restaurante, foișoare, etc.

Aceste case din lemn fabricate de către companie sunt unice, bazate pe dorințele și cerințele individuale ale clienților. Construcțiile nu se bazează numai pe cea mai recentă tehnologie, ci și pe tradiții renumite pentru prelucrarea lemnului.

Avantajele cheie ale caselor construite de Case din Lemn Bucovina SRL sunt: aceste case de lemn respectă cele mai înalte niveluri de performanță termică și etanșă, se construiesc rapid și eficient, au o durabilitate extinsă de peste 100 de ani, materialele de construcție folosite sunt puternice, durabile și eficiente iar traiul într-o asemenea clădire fabricată din lemn are importante beneficii pentru sănătatea locuitorilor.

Temperatura de suprafață a lemnului este mai mare decât cea a materialelor mai dure, ceea ce dă senzația că încăperile sunt mai calde decât sunt de fapt în anotimpul rece. Vara se poate obține o temperatură mai joasă decât în alte tipuri de case fabricate din alte materiale.

Casele de bușteni se potrivesc bine în peisajele naturale, iar datorită disponibilității unor soluții moderne, casele pot face parte și din zonele rezidențiale urbane.

Casele de bușteni sunt ecologice datorită construcției lor din lemn. De asemenea, utilizarea resurselor naturale care nu sunt regenerabile este minimă. Clienții mulțumiți sunt martori ai seriozității, calității și profesionalismului celor de la Case din Lemn Bucovina SRL.

Casele construite se predau clienților finalizate la cheie. În ceea ce privește amenajările interioare și cele exterioare, acestea se stabilesc de comun acord, în funcție de dorințele beneficiarului.

Cei interesați au posibilitatea de a alege din diverse modalități de finanțare iar împreună cu echipa companiei pot alege varianta cea mai convenabilă adaptată bugetului disponibil.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare