Cea mai bună centrală electrică 24 kw. Tu ce alegi?

719
Cea mai bună centrală electrică 24 kw. Tu ce alegi?

Vrei să cumperi o centrală electrică și nu știi ce să alegi pentru un confort termic sporit? Iată topul celor mai bune centrale electrice de 24 kw.

Ce calități ar trebui să aibă o centrală electrică?

Primul lucru pe care doriți să îl faceți este să vă asigurați că centrala electrică de 24 kw are toate caracteristicile de care aveți nevoie. Vreți să vă asigurați că are un termostat bun și că poate face față volumului de apă pe care îl veți folosi în casă. De asemenea, vrei să te asiguri că poate face față dimensiunii casei tale – dacă ai o casă mare, cu multe camere, atunci vei avea nevoie de un sistem care să aibă puterea de a încălzi rapid toate aceste camere.

Dacă locuiți într-o casă mare, cu multe camere și etaje, atunci s-ar putea să aveți nevoie de mai mult de o unitate. De asemenea, ar trebui să luați în considerare ce tip de combustibil va fi folosit de noua dvs. unitate – dacă aceasta folosește gaz sau petrol ca sursă principală de energie, atunci este important să vă asigurați că nu va avea scurgeri de monoxid de carbon în casa dvs. Acest lucru ar putea duce la probleme grave de sănătate pe parcurs dacă nu este întreținut corespunzător!

Calități centrală electrică de 24 kw

Atunci când cumpărați un nou sistem de încălzire, există câteva lucruri esențiale pe care trebuie să le căutați:

 • Un grad de eficiență ridicat (în intervalul 90%)
 • garanție bună care să acopere piesele și manopera timp de 10 ani sau mai mult
 • Ușurința instalării și a funcționării (astfel încât să nu trebuiască să angajați pe altcineva pentru a-l monta)

Însă, până la urmă, cel mai bun sistem de încălzire centrală de 24 kw este cel care răspunde nevoilor tale.

Există o serie de lucruri care trebuie luate în considerare atunci când alegeți o centrală electrică de 24 kw, printre care:

 • Mărimea locuinței dvs. și cât de multă căldură are nevoie aceasta
 • Bugetul dvs. pentru sistem (și orice modernizări)
 • Calitatea izolației și a ventilației existente în locuința dumneavoastră.

Daca vreti ca centrala voastră să se potrivească nevoilor voastre de zi cu zi, țineți cont de aceste sfaturi:

În primul rând, este important să vă asigurați că sistemul pe care îl alegeți este sigur. Nu vreți să vă riscați sănătatea dumneavoastră sau a familiei dumneavoastră prin instalarea unei centrale termice nepotrivite sau prost întreținute.

În al doilea rând, veți dori să luați în considerare câtă energie va folosi centrala și câți bani veți economisi la facturile de utilități în timp.

În cele din urmă, dacă aveți animale de companie sau copii mici în casă, veți dori să căutați unități care sunt ușor de curățat și de întreținut.

Top centrale electrice

Există multe mărci diferite de sisteme de încălzire centrală de 24 kw, așa că poate fi greu să alegi care este cea mai bună pentru nevoile tale. Una dintre mărcile noastre preferate sunt centralele Protherm și centralele Ecotermal, pentru că realizează produse de înaltă calitate la prețuri accesibile. De asemenea, ne place serviciul lor pentru clienți – garanția este mare și produsele lor sunt în pas cu ultimele tehnologii.

Iata un top 5 al celor mai bune centrale termice 24 kw, după părerea noastră:

 1. Protherm Ray- centrală electrică deosebit de performantă și foarte populară în rândul consumatorilor. Este ultra compactă, ecologică, vine cu o serie de îmbunătățiri și oferă un confort sporit. Mai presus de toate însă, centrala electrica Protherm 24 kw este silențioasă – are un nivel foarte redus de zgomot. Detalii complete: Centrala electrica Protherm Ray 24 kw – este cea mai bună descriere pe care am întâlnit-o.
 2. Centrala electrica murala Bosch Tronic Heat 3500 24 kW este p centrala cu 3 trepte de putere, variind de la 4 la 12 kW si 6 trepte pentru puterile de la 15 la 24 kw. Se întreține ușor, nu necesită coș de fum. Are un design moderne și este compactă.
 3. Centrala electrica murala Maktek Omega 24 KW cu producere ACM 11l/min. Aceasta centrala este deosebit de silențioasă – 32 dB. Are un sistem de antiblocare a pompei care poate activa pompa la fiecare 24 de ore. Aparține clasei energetice A pentru eficiența în prepararea apei calde menajere. Are dimensiuni compacte.
 4. Centrala electrica ECOTERMAL MRT 22KW. Iată o centrală cu un randament foarte ridicat. Se întreține ușor, este echipată cu display pe bază de cristale lichide, pompă de circulație Willo sau Grundfos din clasa 25-4. Este destul de ușurică și se montează foarte ușor.
 5. Centrala electrica Viessmann Vitotron 100 tip VMN 24kW. Aceasta este o soluție potrivită pentru construcții noi. Este ușor de montat, are costuri reduse. Vitotron 100 poate fi o soluție deosebit de eficientă, mai ales în combinație cu sisteme fotovoltaice sau cu un boiler cu acumulare pentru încălzirea apei calde menajere.

Centralele electrice de top 24 kw sunt cele care sunt folosite în scopuri rezidențiale. Acestea au o mulțime de avantaje care le diferențiază de alte tipuri de centrale electrice.

Unul dintre aceste avantaje este faptul că sunt foarte accesibile, ceea ce înseamnă că puteți obține una fără a fi nevoit să cheltuiți prea mulți bani pe ea. Acest lucru le face ideale pentru oricine caută o modalitate de a economisi bani, putând în același timp să obțină energia de care are nevoie.

Un alt avantaj este că sunt ușor de instalat și de utilizat. Acest lucru înseamnă că, indiferent unde locuiți sau ce tip de casă dețineți, aceste tipuri de centrale electrice vor funcționa bine în orice situație.