Îți plac ghetele înalte, până pe gleznă? Uite cum le poți purta la un outfit special!

1107

Ghetele pe gleznă au multe fane, care le scot din dulap la început de toamnă și le mai depozitează la loc spre finalul primăverii. Dacă și ție îți plac, dar nu prea știi la ce ținute să le porți, află în cele ce urmează care sunt combinațiile câștigătoare!

Ghetele pe gleznă pentru femei merg cu aproape orice ținută?

Da, exact așa este! Poate că ghetele pe gleznă nu sunt potrivite la o nuntă unde mirii mizează pe ținutele clasice și așteaptă același lucru de la invitați. Cu toate acestea, în rest, le poți purta fără teamă cu o multitudine de piese vestimentare din diverse materiale și lungimi.

Jeanșii sunt preferații tăi și îi porți atât la serviciu, cât și la distracție? Nu știi cu ce fel de pantaloni să porți ghetele pe gleznă? Răspunsul este simplu: cu oricare! Fie că îi porți largi, mulați, scurți (sau suflecați) până deasupra gleznei ori cu franjuri lungi care atârnă peste încălțăminte, nu ai de ce să-ți faci probleme în privința accesorizării lor cu ghetele pentru femei până la gleznă, cu toc sau fără, după preferințe.

Nu prea te dai în vânt după jeanși, însă porți cu drag pantaloni eleganți? Nu-ți face griji, ghetele pe gleznă sunt și pentru tine! Poartă-le cu o pereche de pantaloni mulați în carouri mici, alb cu negru sau cu o pereche de pantaloni largi, cu dungă, într-o singură culoare. Important este ca lungimea lor să se oprească deasupra încălțămintei și să lase la iveală 2-3 cm de piele.

Dacă obișnuiești să te îmbraci mai rar cu pantaloni și mai des cu rochii ori fuste, nu înseamnă că nu poți apela și tu cu încredere la ghetele pe gleznă! Lungimea rochiei sau a fustei nu este deloc importantă în acest caz, așa că poți purta ceea ce îți place și ce te avantajează. Nici materialul nu este o piedică în calea fericirii tale: ghetele pe gleznă pot fi combinate atât cu o rochie de iarnă dintr-o țesătură fină de lână, cât și cu o rochie vaporoasă de vară sau cu o fustă de piele, franjurată.

Poate că atunci când ieși în parc cu câinele sau când mergi la o cafea cu prietenii preferi să te îmbraci lejer: îți arunci pe tine la repezeală un pulover larg și o pereche de colanți groși și ești gata de pornire. Chiar și cu această ținută, ghetele tale pe gleznă nu te vor dezamăgi. Fie că pantalonii tăi strâmți se opresc deasupra încălțărilor, fie că intră în ele, vei arăta la fel de bine în ambele situații.

Ghetele pe gleznă pentru femei sunt piese de încălțăminte extrem de utile, care își găsesc cu ușurință locul în garderoba fiecărei reprezentante a sexului frumos. Le poți purta cu aproape orice fel de îmbrăcăminte, fie că nu te desparți de jeanși ori de pantalonii eleganți, fie că ești o fană a fustelor și rochiilor și chiar și în cazul în care preferi un stil lejer, când cel mai des te regăsești în colanți și pulovere largi sau hanorace supradimensionate.