ARMURA® – Soluții inovatoare pentru garduri

1980
Echipa Armura

ARMURA® este marca înregistrată a societății comerciale Linda Steel SRL din Plopeni, județul Suceava.

Societatea a luat ființă cu scopul de a satisface nevoile clienților în ceea ce privește producția de produse metalice de calitate înaltă la cele mai bune prețuri de pe piața locală, prețuri de producător.

Începând cu anul 2014, societatea a creat primele produse, adică plasă sudată pentru beton, șipcă Omega pentru gard și plasă împletită zincată pentru împrejmuiri. Anul următor, societatea și-a îmbunătățit tehnologia pentru producerea de panouri zincate pentru garduri și achiziționează un echipament nou complet pentru producția plasei sudate pentru beton. 2016  a fost anul în care s-a optimizat ciclul de producție pentru noi produse precum stâlpii de gard STAR și stâlpii de gard CLIP.

În afară de produsele enumerate mai sus, ARMURA® mai produce și profile metalice pentru gips-carton și profile C și Z pentru hale industriale.

În prezent, s-a creat o poveste de succes în ceea ce privește activitatea ARMURA® desfășurată pe parcursul timpului, activitate bazată pe o experiență mai veche legată de prelucrarea oțelului. Satisfacția clienților este cheia și ceea ce recomandă marca mai departe.

Materia primă principală folosită în procesul de producție este oțelul galvanizat, de proveniență controlată, achiziționat de la furnizori de renume mondial, a cărui calitate este certificată CE.

O soluție inovatoare pentru garduri produsă de către ARMURA® este reprezentată de panourile pentru gard zincate, panouri bodurate care sunt folosite la îngădirea terenurilor și a constucțiilor de orice tip, industriale sau civile.

O dată ce tehnologia pentru sudarea firelor galvanizate a fost pusă în funcțiune, aceste panouri au fost produse cu un grad superior de performanță și precizie.

Ca și noutate, ARMURA® produce și panouri bordurate de culoare verde, cu codul RAL 6005 verde. În ceea ce privește dimensiunile panourilor de orice tip, grosimea lor variază între 3.5 și 4.2 mm, înălțimea lor poate fi de 1200, 1500, 1700 sau 2000 mm iar lungimea lor este de 2000 mm.

 Panou Gard Bordurat Verde

Specialiștii care fac parte din echipa ARMURA® stau permanent la dispoziția clienților ajutându-i cu sfaturi utile în ceea ce privește selectarea celor mai potrivite produse pentru proiectele lor.

ARMURA® asigură de asemenea transportul materialelor la domiciliul clientului, pe șantier sau oriunde este nevoie în funcție de valoarea facturii și distanța până la destinație. În plus, clienții care își ridică singuri marfa primesc diferite reduceri de preț.

Află mai multe detalii despre marca înregistrată ARMURA® dar și despre panourile bordurate zincate pentru gard accesând pagina web www.armura.eu/panou-gard-bordurat/.