Dingotrans Bacău, unul dintre cei mai importanți producători de uși de interior din lemn

4809
banner usi de interior din lemn bacau

După cum se observă,  ușile din lemn au devenit din ce în ce mai populare în casele românilor.

Când vine vorba de a oferi funcții, durabilitate și stil pentru casa ta, utilizarea lemnului este una dintre cele mai ușoare și mai ieftine moduri de a adăuga valoare și eleganță oricărei structuri. Alegerea lemnului pentru ușile casei tale are o serie de beneficii și va adăuga un sentiment de căldură chiar și pentru interioarele cele mai austere.

Deși materialul este destul de tradițional, el este în același timp modern, iar utilizarea acestuia pentru a crea o ușă de interior este o alegere la modă și versatilă. Disponibil într-o mare varietate de aspecte și stiluri, materialul se poate încadra fără probleme în orice decor al casei.

În afară de avantajele sale estetice, lemnul est o alegere foarte practică. Este un material excelent în ceea ce privește izolarea fonică. În plus, prezintă durabilitate și este ideal pentru lucrurile care trebuie să reziste testului timpului, cele care sunt supuse la uzură frecventă, cum este cazul ușilor interioare și exterioare.

Un lucru simplu nu echivalează întotdeauna cu un lucru plictisitor, din cauza aceasta, ușile din lemn sunt preferate de către oamenii din toate părțile lumii. Dacă dorești un material robust care să se transforme în ceva inovator și modern, atunci poți alege cu încredere ușile fabricate din lemn.

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele descrise de către unul dintre cei mai importanți producători de uși de interior din lemn, Dingotrans, societate din județul Bacău, cu o experiență importantă în domeniul prelucrării lemnului. Compania nu produce doar uși de interior ci și alte tipuri de tâmplărie din lemn stratificat precum uși de exterior, ferestre, scări de interior, balcoane, produse de bricolaj, glafuri ferestre.

Fabrica, birourile și depozitele Dingotrans sunt construite pe o suprafață generoasă de 3000 mp, iar numărul angajaților care au grijă de buna desfășurare a întregii activități este de 30 de persoane.

Ușile de interior din lemn produse de către Dingotrans se realizează la comandă în diferite modele, cu ramă și tăblie, pot fi vopsite sau lăcuite, astfel lemnul putându-și păstra naturalețea. Finisajul ușilor se poate alege de către client, în funcție de preferințele sale. Înaintea oricărei finisări, lemnul dublu stratificat din esențe de rășinoase, tei, meranti sau stejar, este tratat antiseptic.

Ușile sunt realizate din profile stratificate cu secțiunea de 40×110, au feroneria reglabilă iar etanșarea se realizează cu ajutorul unei garnituri cu grad mare de rezistență la uzură și vechime.

Intră pe https://www.dingotrans.ro/usi-de-interior-din-lemn/ pentru a vizualiza galeria completă de modele uși de interior din lemn realizate de către meșterii Dingotrans.