RUFSTER garanția unui acoperiș de calitate, durabil în timp

1878
Tigla metalica acoperisuri

Acoperișurile metalice au devenit în ultimele două decenii o variantă populară datorită durabilității, longevității, eficienței energetice și greutății acestora.

Marca Rufster reprezintă garanția calității unui acoperiș de calitate, în spatele căreia lucrează cu pricepere și dăruire o echipă de profesioniști hotărâți să mențină și să crească nivelul de acoperire al pieții și să furnizeze doar produse de calitate superioară către revânzători, constructori și beneficiari finali.

Rufster este marca societății Olint Com SRL din Rădăuți, județul Suceava. Compania deține peste 20 de ani de experiență în domeniul comercializării materialelor de construcții și amenajări.

Vizitaţi distribuitorii Rufster din judeţul Neamţ pentru a obţine mai multe informaţii despre produsele şi sistemele RUFSTER, pentru a vedea mostre de produse şi pentru o ofertă de preţ pentru proiectul dumneavoastră.

Judeţul Neamţ
DECORTAB PIATRA NEAMŢ
Str. CETATEA NEAMTULUI, NR. 65B
0745 025 952
ROGLAS IND PIATRA NEAMŢ
Str. FERMELOR, NR. 13
0731 328 144
CES TRADE PIATRA NEAMŢ
Str. MIHAI VITEAZU, NR. 2
0784 290 009
ROLL GRUP INVEST ROMAN
Str. STEFAN CEL MARE, NR. 290
0723 545 097
FRIVAS TRANS CONSTRUCT HORIA
Str. LUNCII, NR. 25 A
0746 347 628
HOUSE ART TÂRGU NEAMŢ
Sat SĂCĂLUŞEŞTI, Comuna AGAPIA
0755 871 722
GRUP CO TOTAL DOBRENI 0744 429 368
UNIVERSAL SHOP SAGNA-NEAMŢ 0766 303 038

Pe parcursul timpului, societatea a dobândit o vastă experiență în comercializarea, distribuția și montajul materialelor de acoperiș, în special a țiglei metalice care ocupă un procent mare din cota de piață pe sectorul țiglei metalice.

Marca Rufster este o marcă prietenoasă, adaptabilă,dedicată, practică, activă, modernă.

Productie tigla metalica

Unitatea de producție care se întinde pe o suprafață de circa 2200 mp, dispune de linii de producție moderne, complet automatizate cu asistare a rulajului pe computer.

Țigla metalică produsă de Rufster contribuie la un acoperiș de calitate, având o greutate redusă, un aspect estetic plăcut și este foarte ușor de montat.

Patru tipuri de țiglă sunt produse de companie, fiecare având un profil diferit, fiind foarte întâlnite pe clădirile rezidențiale și civile de peste tot în România.

Cei interesați pot alege țigla metalică Celesta, Nova, Aqua 3D sau Terra.

Tabla tip tigla metalica

Țigla metalică din gama Celesta este apropiată de țigla ceramică, are un aspect mai masiv fiind disponibilă într-o gamă de culori lucioase și mate. În funcție de tipul stratului final, ea poate avea 10, 15 sau 30 de ani garanție.

Țigla metalică Nova se aseamănă cu țigla mediteraneeană, plină de rotunjimi alternante, fiind disponibilă în nuanțe lucioase și mate.

Țigla metalică Aqua 3D are ca particularitate decupajul pe contur a muchiei primului și ultimului pas. Ea este aspectuoasă și eficientă, la modă și potrivită oricărui proiect rezidențial și civil, putându-se alege din diversitatea de culori mate și lucioase.

Țigla metalică Terra este foarte întâlnită și apreciată datorită eleganței sale robuste care imită stilul arhitectural gotic. Ea se adaptează perfect atât clădirilor vechi cât și celor noi, foarte moderne.

Materia primă folosită la realizarea produselor Rufster este oțelul zincat la cald acoperit pe ambele fețe de un sistem multistrat menit să protejeze materialul de coroziune.

Principalele produse comercializare de Rufster sunt: țiglă metalică, tablă cutată, elemente profilate, folie anticondens, sistem de drenaj, casete de fațadă, profile gips-carton, ștacheți metalici.

Rufster.ro

Acoperișurile metalice comercializate de Rufster au parcurs un drum lung plin de succes în ultimii ani și pot spori aspectul general al unei clădiri noi sau mai vechi. Informează-te cu privire la produsele Rufster pe pagina web www.rufster.ro/tigla-metalica/.