Cum să alegi cerceii potriviți în funcție de tunsoare

184
Cum să alegi cerceii potriviți în funcție de tunsoare

Alegerea bijuteriilor poate părea simplă, însă dacă vrei să obții un look impecabil, trebuie să ții cont de mai multe lucruri, în afară de preferințele personale. Există o mulțime de criterii care te pot ajuta să porți exact acele accesorii care te avantajează cel mai mult.

Dintre toate bijuteriile, cerceii pot scoate în evidență trăsăturile frumoase ale chipului, pot alungi silueta și pot reprezenta acel element subtil care îți transformă apariția într-una de neuitat.

Pentru a-i alege pe cei mai potriviți ție, secretul este să iei în calcul coafura și lungimea părului. Astfel, vei reuși de fiecare dată să strălucești!

1. Cerceii perfecți pentru părul lung, desprins

Dacă ai părul lung și obișnuiești să-l porți desprins, o pereche de cercei lungi și complecși va trece neobservată. Dacă îți plac, totuși, acești cercei, prinde câteva șuvițe la spate, cu un cleștișor de păr, pentru a scoate bijuteriile în evidență.

Cea mai bună opțiune rămâne totuși, o pereche de cercei mici, pe lobul urechii. Așadar, pentru a adăuga un plus de sclipire chipului, alege cerceii din argint de la Pandora, simpli sau cu pietre strălucitoare. Vei arăta fabulos zi de zi!

2. Cerceii potriviți pentru părul scurt

Unele femei arată excelent cu tunsori scurte și îndrăznețe. Pentru a aduce un plus de feminitate și eleganță unei astfel de coafuri, alege să porți cercei din aur sau argint, care depășesc lobul urechii și încadrează armonios zona gâtului.

De asemenea, poți purta cu succes și cercei la baza lobului, delicați, pentru un look simplu, de zi cu zi. Iar dacă vrei să adaugi un aer deosebit look-ului, poți adăuga doar un cercel care se extind pe ureche, sub forma unor modele feminine. Acesta va fi vizibil mereu, nefiind acoperit de păr, așa că vei avea o apariție inedită.

3. Cerceii potriviți pentru părul de lungime medie

Dacă părul tău nu este foarte lung, dar depășește nivelul urechilor, alegerea cerceilor poate fi dificilă. Regula de bază pentru a obține un efect armonios este să eviți cerceii de lungime egală cu cea a părului. Deși simetria poate funcționa, se poate crea senzația de volum excesiv.

Perechea perfectă de cercei pentru tine trebuie să nu fie mai lungă de nivelul umerilor. Poți alege cercei voluminoși, care să încadreze chipul. Cerceii prea subțiri se vor „pierde” în păr și nu vor reuși să iasă în evidență.

4. Cerceii ideali pentru coafurile înalte

Dacă porți adesea părul într-o coadă de cal înaltă sau în coc, spațiul liber din jurul urechilor și gâtului este extrem de ofertant.

Cerceii în formă de lacrimă, alungiți și eleganți, pot contura un look elegant și feminin, iar cei complecși, cu pietre aplicate și forme neobișnuite, pot completa o ținută elegantă, pentru un eveniment glam.

Iar dacă ai chipul oval și alungit, poartă cercei tip creole, rotunzi și subțiri, care vor echilibra aspectul feței și vor arăta excelent cu orice ținută, elegantă sau casual.

5. Cerceii potriviți pentru părul prins la spate

În cazul în care îți porți părul prins la spate, fie sub formă de coadă relaxată, coc la baza cefei sau împletitură, vei arăta foarte bine atât cu cercei mici, la baza lobului, cât și cu cercei mai lungi, care să iasă în evidență.

Dacă ai chipul rotund, evită creolele cu acest tip de coafură, căci fața este expusă și neîncadrată de păr, iar forma acestor cercei îi vor accentua rotunjimile. Alege, în schimb, cercei cu forme ascuțite și alungite.

Toate aceste repere te vor ajuta să alegi mereu cerceii perfecți, indiferent de coafura sau de tunsoarea pe care o porți. Experimentează cu mai multe modele de cercei, până îi găsești pe cei care ți se potrivesc cel mai bine.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare