Autospecialele de pompieri Second Hand – soluții eficiente antiincendiu

2814

Fără îndoială, focul este una dintre cauzele majore ale dezastrelor din lume. Fie că este vorba de incendii de mașini, incendii de case, incendii de clădiri sau chiar incendii de pădure, acesta va deveni întotdeauna un incident care pune viața în pericol și o experiență tragică pentru oricine este prins în oricare dintre aceste situații.

Incendiul poate apărea în mod diferit, s-ar putea datora fenomenelor naturale sau datorită neglijenței umane. Incendiul poate provoca o distrugere mare și frustrări mari față de viețile victimelor sale. Datorită creșterii numărului de incendii, se constată o cerere mult mai mare de autospeciale de pompieri peste tot în țară, chiar și în localitățile și comunele mici.

Siguranța împotriva incendiilor a fost întotdeauna o preocupare importantă, mai ales acum în zilele noastre.

A avea un vehicul de încredere atunci când se desfășoară servicii de urgență este vital.

Serviciile de urgență și pompierii trebuie să transporte atât personal, cât și echipament rapid și în siguranță.

O autospecială de pompieri include transportul pompierilor la incendiu, furnizarea apei și transportarea altor echipamente necesare.

Mulți dintre noi nu ne gândim prea mult la mașinile de pompieri până nu avem nevoie într-adevăr de una. Apoi suntem fericiți să le vedem, oferindu-ne liniște sufletească că vor stinge incendiul.

Autospecialele de pompieri variază în funcție de marcă, model, an, fiecare având propriile sale calități și abilități unice pentru a-i ajuta pe oameni în orice situație, fie că este vorba despre un incendiu sau o situație de salvare. Unele autospeciale pot transporta până la 10.000 de litri de apă pentru incendii care sunt situate prea departe de un hidrant. Camioanele cu scări sunt echipate cu scări extensibile care pot ajunge până în locații foarte înalte pentru a salva oameni sau animale sau pot oferi pompierilor un acces mai bun pentru a stinge incendii greu accesibile.

Pentru cei care nu dispun de un buget mare, autospecialele de pompieri second-hand sunt o soluție excelentă.

Twins World din Dărmănești, județul Suceava comercializează autospeciale pompieri second hand, marca STEYR. Vehiculele sunt în stare foarte bună de funcționare, având prețuri negociabile.

autospeciale pompieri second hand
www.autopompieri.ro

Clienții pot alege din următoarele modele de mașini pompieri: STEYR 590, STEYR 591, STEYR 690, STEYR 791, STEYR 891. În cazul primelor 3 modele, rezervorul are capacitatea de 2.000 litri, cabina este prevăzută cu 3 locuri iar pompa este Rosenbaur.

STEYR 791 are un rezervor cu capacitatea de 4.000 litri, cabina este prevăzută cu 7 locuri iar pompa este Rosenbaur.

STEYR 891  are un rezervor cu capacitatea de 10.000 litri, cabina este prevăzută cu 3 locuri, iar pompa este tot Rosenbaur.

Mai multe detalii pe www.autopompieri.ro

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare