Ozanalatex – producător de covoare din cauciuc industriale

1298
Benzi transportoare cauciuc

Covoarele din cauciuc sunt fabricate din cauciuc industrial greu care este deosebit de util în asigurarea siguranței de la locul de muncă.

Controlul contaminării în medii critice este esențial în zonele în care curățenia sau sterilitatea mediului sunt puncte extrem de importante. Covoarele din cauciuc pot reduce sau elimina contaminarea și mențin o producție eficientă.

Ozanalatex din județul Neamț este un mare producător de covoare industriale din cauciuc, proiectate pentru aplicații specifice, pentru prevenirea accidentelor, promovarea siguranței și îmbunătățirea condițiilor de muncă.

Aceste pardoseli te pot ajuta să protejezi podeaua și covoarele de daunele pe care le pot provoca echipamentele fizice grele și greutățile libere.

Covoarele de cauciuc oferă o bună aderență la picioare, reduc accidentele, angajații pot lucra în condiții de siguranță pe podeaua de ciment fără a-și face griji pentru căderea și ruperea picioarelor. Acestea reprezintă o bună amortizare și un beneficiu sănătos pentru angajații care lucrează zilnic pe suprafețe dure.

Cauciucul mai rezistent la alunecare ajută la amortizarea articulațiilor dintre oase care în mod normal sunt afectate de suprafațele mai dure, cum ar fi betonul. Mersul pe termen lung și lucrul pe suprafețe dure poate duce la degenerarea amortizării cartilajelor între articulații. Angajații care stau pe suprafețe dure pot beneficia foarte mult de utilizarea covoarelor de cauciuc. Ia în considerare aceste produse din cauciuc pentru angajații care lucrează pe suprafețe dure.

Ozanalatex produce covoare cauciuc, covoare cauciuc de uz general, covoare electroizolante și covoare rezistente la produse petroliere. Ele se fabrică într-o gamă variată de dimensiuni, grosimi și culori.

Principalii clienți ai companiei care au ales să cumpere covoare din cauciuc Ozanalatex sunt: Corporation Construct, Cominco Oltenia, Energoconstructia, Concivia, Hidroelectrica, Friesland, Napolact și mulți alții.

Pe lângă covoarele din cauciuc, compania din Neamț produce numeroase benzi transportoare de uz general și benzi transportoare speciale pentru diverse aplicații dar și garnituri și alte articole tehnice din cauciuc și role metalice pentru benzi transportoare.

În general, există multe utilizări pentru covoarele din cauciuc. Ele au avantaje pentru siguranță, sănătate și confort, iar acestea pot fi observate atât în ​​utilizarea pe termen scurt, cât și în utilizarea pe termen lung. Ele sunt ușor de instalat, sunt destul de ieftine, sunt ușor de întreținut iar grăsimea, substanțele chimice și acizii nu pot afecta suprafețele din cauciuc. Află mai multe detalii despre aceste produse atât de eficiente accesând pagina web www.ozanalatex.ro.