Noi modele de scaune cu spătar în magazinul online ScauneCuSpatar.ro

1886
scaune cu spatar

Din magazinul online ScauneCuSpatar.ro, clienții pot achiziționa diverse obiecte de mobilier din lemn masiv cum ar fi scaune cu spătar, tabureți, colțare bucătărie și mese la preț de producător.

Scaunele cu spătar din lemn masiv se confecționează din lemn de fag în mai multe nuanțe: fag, cireș, nuc, stejar sau wenge. Scaunele se pot tapița cu piele ecologică sau cu stofă în diverse modele, deși sunt clienți care preferă scaunele simple netapițate. Confortul scaunelor este dat de proiectarea lor și de un burete instalat pe șezut cu grosimea de 3 cm. Scaunele achiziționate de la acest producător și comerciant pot accesoriza bucătăria, living-ul, dining-ul sau sufrageria.

Dimensiunile scaunelor sunt standard, acestea având lățimea spătarului de 38 cm, lățimea de 42 cm, adâncimea șezutului de 43 cm, înălțimea minimă a șezutului de 45 cm, înălțimea maximă a șezutului de 50 cm și înălțimea totală de 96 cm.

Din oferta magazinului fac parte 62 de modele de scaune cu spătar, 8 dintre ele fiind noi, recent adăugate. Prețul scaunelor variază între 85 lei și 230 lei. Cele 8 scaune noi se pot vizualiza în magazinul online www.scaunecuspatar.ro, în secțiunea Produse Noi.

Tot pe rafturile magazinului se găsesc peste 10 modele de tabureți, scaune de bar și băncuțe din lemn masiv, moderne moderne și clasice, în funcție de preferințele utilizatorilor. Prețul acestora variază între 25 lei și 150 lei.

Ca și scaunele cu spătar, tabureții pentru bucătărie pot fi tapițați cu burete de 3 cm, cu piele ecologică sau cu stofă în diverse modele. Tabureții sunt confecționați din lemn masiv de fag, au picioare strujite și blat din pal melaminat de 2 cm și cheder.

Băncuțele se produc din pal melaminat de 2 cm cu cheder din PVC pe culorile wenge, cireș, nuc sau stejar.

Un element clasic dar funcțional în orice bucătărie este colțarul, iar producătorul fabrică în atelierul său peste 10 modele de colțare, în stiluri diferite, clasice sau moderne. Prețul acestor obiecte de mobilier variază între 700 și 750 lei.

Cum din nici o încăpere în care se servește masa nu poate lipsi elementul central, fabricantul din județul Neamț produce o colecție impresionantă de seturi de mese moderne și clasice cu tot cu scaune, cu prețuri cuprinse între 350 lei și 2000 lei.

Produsele se pot comanda de oriunde din țară iar livrarea lor se face contracost cu autoutilitara proprie sau prin curierat rapid, prețul variind în funcție de greutatea produselor comandate.

 

 

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare