Max Family – apartament în regim hotelier în SUCEAVA

1414
Apartament Max Family 1 Suceava (1)

Apartamentul în regim hotelier Max Family 1 din orașul Suceava oferă cazare într-un spațiu mobilat și funcțional, cu multe facilități, fiind cu mult peste o cazare tipică într-o cameră de hotel. Locuința se află într-o zonă rezidențială, la ieșirea din Suceava, în Sfântu Ilie. Apartamentul este ideal pentru clienții care doresc să se cazeze într- un mediu în care să se simtă ca, acasă.

Max Family 1 este cunoscut pentru standardele sale înalte și pentru mobilierul excepțional de bun gust, așadar este o variantă excelentă de cazare apartament regim hotelier Suceava.

Max Family 1 cuprinde o zonă de locuit confortabilă, cu televiziune prin cablu și cu internet wireless de mare viteză. Apartamentul deține o chicinetă complet echipată, cu frigider și facilități de gătit. Living-ul, spațiul de luat masa, bucătăria, dormitorul și baia echipată redau confortul de acasă. În plus, oaspeții pot folosi mașina de spălat haine și se pot relaxa în grădina apartamentului, în aer liber.

Călătorești cu mașina? Există locuri de parcare în parcarea privată gratuită care nu necesită rezervare.

Multe alte caracteristici sunt incluse și este posibilă închirierea pe termen lung. Ca și în cazul tuturor serviciilor oferite, intimitatea oaspeților este întotdeauna respectată.

Prețurile aferente acestei perioade sunt următoarele:

  • 200 lei/ noapte
  • 180 lei/ noapte în cazul în care oaspeții se cazează minim 10 nopți
  • 160 lei/ noapte în cazul în care oaspeții se cazează minim 20 de nopți

Indiferent dacă călătorești în Suceava în scop de afaceri sau pentru petrecerea timpului liber, singur, cu familia sau cu un alt grup, cazându-te în apartamentul Max Family 1 poți beneficia de mai multe avantaje:

  • Spaţiu –Te poți bucura de mai mult spațiu decât în cazul unei camere simple de hotel.
  • Locație – Apartamentul este situat într-un loc excelent, liniștit și sigur în care se poate ajunge foarte ușor.
  • Flexibilitate – Ești liber să intri și să ieși atunci când îți dorești. Disponibilitatea facilităților din apartament înseamnă că poți găti ori de câte ori dorești și te poți odihni în orice interval orar dorești.
  • Facilități de gătit și spălare – Având propria bucătărie este convenabil, eficient din punct de vedere al costurilor și de asemenea minunat dacă ai cerințe dietetice speciale. În plus, dacă ai nevoie de haine curate, masina de spălat este disponibilă la orice oră.
  • Ușor de rezervat – Max Family 1 oferă facilități de rezervare online prin intermediul paginii maxfamily.ro, prin intermediul Booking.com sau la numărul de telefon 0748 360 845.
  • Intimitate – Apartamentul oferă un grad mare de intimitate.