Locul potrivit pentru momente de răsfăț în inima staţiunii Slănic Moldova

478
Locul potrivit pentru momente de răsfăț în inima staţiunii Slănic Moldova

Dacă visezi la un concediu perfect, într-o locație accesibilă și cu tot confortul pe care ți l-ai imaginat, Hotel Moldavia *** din stațiunea Slănic Moldova trebuie să fie alegerea ta. Hotel Moldavia este ușor accesibil din orice parte a țării ai veni. Aici vei beneficia de servicii de top, având la dispoziție o echipă de profesioniști în domeniul hotelier. Hotelul s-a deschis la finalul anului trecut totul fiind nou și impecabil.

Dacă îți dorești mai mult decât o cazare, alege acest hotel elegant și cu stil creat. Bucură-te de o primire călduroasă combinată cu o ambianță placută, gândită pentru a te mulțumi.

Poți veni în stațiunea Slănic Moldova pentru o vacanță de iarnă la schi sau pentru a fi departe de arșița verii, alături de cineva drag sau de întreaga familie. Stațiunea pune la dispoziția turiștilor numeroase obiective turistice precum: izvoarele minerale cu proprietăți terapeutice, parcul central, cazinoul, Platoul Dobru, Traseul celor 300 de trepte, Aleea Izvoarelor, Cheile Slănicului, Cascada Slănicului, Biserica Catolică, Mănăstirea Sfântul Ștefan cel Mare și multe altele.

Locul potrivit pentru momente de răsfăț în inima staţiunii Slănic Moldova

Capacitatea de cazare a hotelului include 27 de camere și 2 apartamente. Atât camerele cât și apartamentele pun la dispoziția oaspeților un confort unic prin designul care îmbină elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care crează o atmosferă intimă, plăcută, prin mobilierul în stil clasic din lemn masiv și materialele fine utilizate cât și prin serviciile de calitate oferite oaspeților.

Poți veni alături de partenerul tău sau de copilul tău și să alegi una dintre camerele duble pentru a te bucura de eleganța și de confortul acestora. În amenajarea lor s-au ales cele mai bune materiale, cel mai elegant mobilier și cele mai chic decorațiuni după ultimele tendințe.

Poți alege o cameră cu balcon pentru a putea admira peisajul montan și pentru a respira aerul curat.

Finisajele și dotările moderne contribuie la sporirea confortului, fiind pe gustul și celor mai pretențioși clienți. Camerele au baie proprie, internet wifi gratuit, cablu TV, minibar, televizor cu ecran plat.

Tarifele aferente unei nopți de cazare variază în funcție de perioada dorită și de tipul de cameră ales. Cel mai mic tarif este de 260 lei/ noapte, preț valabil până la 31.05.2022, pentru o cameră dublă/ twin fără balcon. Tariful include cazare și mic dejun pentru 2 adulți și un copil cu vârsta de până la 5 ani. Perioada minimă de rezervare este de 2 nopți.

Prin serviciile oferite și calitatea cazării, Hotel Moldavia contribuie la reușita vacantei tale. Află mai multe detalii despre această locație de top accesând site-ul web www.hotelmoldavia.ro.

Locul potrivit pentru momente de răsfăț în inima staţiunii Slănic Moldova

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare