Furnizor gazon artificial pentru terenuri de sport în judeţul Neamţ

1925
amenajare terenuri fotbal piatra neamt
Gazon artificial sintetic

Din ce în ce mai mulţi antreprenori aleg să investească într-o afacere cu terenuri de sport cu gazon artificial în judeţul Neamţ, fie că este vorba de un teren de fotbal, de tenis sau un teren multisport. În satul Vădurele comuna Alexandru cel Bun este unul dintre cele mai noi terenuri, amenajate în 2018 de HATTRICK SPORT (www.gazonsportiv.ro/2018-teren-minifotbal-vadurele-neamt.php).

gazon artificial neamt
Teren sat Vădurele, comuna Alexandru cel Bun, jud. Neamţ

Un alt teren mixt de fotbal+tenis cu gazon sportiv sintetic artificial cu instalaţie de nocturnă a fost inaugurat în comuna Traian, jud. Neamţ (www.gazonsportiv.ro/2018-teren-fotbal-traian-neamt.php).

teren fotbal tenis roman, neamt
Teren fotbal+tenis comuna Traian, jud Neamţ

Datorită numărului mare de avantaje pe care le oferă în comparaţie cu gazonul natural, gazonul artificial este astăzi foarte utilizat la scară largă şi investitorii sunt în căutarea furnizorului potrivit de gazon artificial, care să asigure totodată şi montajul suprafeţei.

Industria gazonului artificial s-a dezvoltat rapid de-a lungul anilor şi s-au făcut progrese semnificative pentru a îmbunătăţi calitatea terenurilor. HATTRICK SPORT amenajează terenuri cu gazon artificial produs în Olanda, de o calitate foarte bună.

Principalele avantaje ale gazonului sintetic artificial includ o minimă întreţinere, longevitate, protejarea mediului înconjurător şi eficienţă a costului pe termen lung. Există mai multe opţiuni disponibile în realizrea terenurilor cu gazon artificial sintetic (precum înălţimea firului, cu sau fără nocturnă, tribune sau habitaclu tip balon) şi cel potrivit este ales în funcţie de dorinţele dar şi de bugetul beneficiarilor.

HATTRICK SPORT din Rădăuţi, judeţul Suceava este unul dintre cei mai importanţi furnizori şi montatori din acest domeniu, cu un număr mare de terenuri executate în toată România: de la judeţele învecinate (Iaşi, Bacău, Neamţ, Botoşani), până în judeţe mult mai îndepărtate precum Constanţa sau Tulcea.

Majoritatea terenurilor cu gazon sintetic artificial montate de către HATTRICK SPORT sunt şi în momentul de faţă o sursă importantă de venit pentru antreprenorii care au ales să investească în acest domeniu.

Având o viaţă ocupată şi aglomerată, oamenii aleg să facă sport organizând seri de fotbal împreună cu colegii de muncă sau cu prieteni pasionaţi. Pentru a face acest lucru închiriază terenuri locale de fotbal cu gazon artifical şi plătesc un preţ pe oră cuprins între 60-100 lei sau un abonament lunar, oferindu-le astfel un venit pasiv antreprenorilor care construiesc aceste terenuri de sport.

https://www.gazonsportiv.ro/piatra-tirgu-neamt.php