DAMIFOR execută rapid și profesionist foraje puțuri pentru alimentare cu apă

2108
Foraje geotehnice

Apa este o resursă esențială pentru ca oamenii să trăiască. Cu toate acestea, mulți oameni încă mai au dificultăți în alimentarea cu apă, ceea ce poate face viața de zi cu zi destul de grea.

Dacă ai o bucată de pământ și dorești să ai propria alimentare cu apă, recomandarea noastră este de a apela la o companie care se ocupă de foraje puțuri apă, precum Damifor Tehnic din Rădăuți, județul Suceava.

Procesarea puțurilor de apă poate avea multe utilizări în jurul casei tale. A face acest lucru poate aduce multe avantaje pentru viața de zi cu zi. Un avantaj primordial al unui puț este că poți avea propria rețea de apă. Nu este nevoie să te bazezi pe o companie de distribuție a apei și pe o conductă care este foarte costisitoare și nu poate să acopere toate nevoile tale de apă.

Dacă faci un foraj suficient de adânc, vei avea acces la o alimentare nelimitată cu apă pe tot parcursul anului. De asemenea, dacă te afli într-o zonă mai îndepărtată și deții o fermă, forarea puțurilor de apă reprezintă un mare ajutor pentru nevoile tale de irigare, asigurându-te că, culturile tale obțin cantitatea de apă de care au nevoie, în special în timpul verii.

Compania Damifor Tehnic, cu ajutorul instalațiilor din dotare, execută foraje puțuri apă cu caracter de studio sau exploatare-exploatare cu scopul alimentării cu apă a diverselor unități social-economice.

Foraje puturi apa

Diametrul unui foraj poate varia între 130 și 400 mm, iar adâncimea sa poate fi chiar mai mare de 100 metri.

Pentru a se putea stabili adâncimea și grosimea stratelor acvifere se execută o diagrafie geofizică iar apoi are loc echiparea cu coloană de PVC și coroană de pietriș mărgăritar.

Luându-se în vedere rezultatele obținute, se poziționează filtrele și se execută operațiunile de denisipare și pompările experimentale care pot stabili parametrii de exploatare ai puțului.

Aceste foraje realizate stau la baza întocmirii studiilor hidrogeologice preliminare sau definitive pentru lucrările de alimentare cu apă.

Pe lângă serviciile de forare puțuri apă, Damifor Tehnic se mai ocupă de: foraje geotehnice, studii geotehnice, încercări penetrometrice, micropiloți și alte tipuri de lucrări. Damifor Tehnic își desfășoară activitatea în județele Suceava, Iași, Botoșani, Bacău, Bistrița și Neamț dar nu numai.

Compania deține echipamente și utilaje pentru foraj profesionale, moderne, apte să foreze până la adâncimi impresionante în cele mai grele condiții.

Damifor.ro

Află mai multe detalii despre compania Damifor Tehnic și despre serviciile sale de foraj puțuri apă accesând pagina web www.damifor.ro/neamt/.