INA FERESTRE – tâmplărie din aluminiu de calitate superioară

1004
Tamplarie din aluminiu

Există o varietate de avantaje favorabile pe care ferestrele și ușile din aluminiu le pot furniza unui proprietar. De fapt, aluminiul este unul dintre cele mai rentabile materiale pe care un proprietar îl  poate alege pentru tâmplăria casei sale.

Pe piață există o varietate de ferestre și uși atractive create din aluminiu la o valoare excepțională.

Rezistența termică garantează eficiența energetică de înaltă calitate pe care o caută oamenii în ziua de azi.

Mulți proprietari de case iau în considerare ferestrele și ușile din aluminiu la nivel înalt pentru casele lor. Tâmplăria este disponibilă într-o varietate de opțiuni care se potrivesc perfect unei case. Atât ferestrele cât și ușile din aluminiu pot fi personalizate și se poate alege dintr-o multitudine de finisaje.

Alte avantaje ale acestui tip de tâmplărie sunt următoarele:  oferă mult mai multe opțiuni de culoare decât alte tipuri de tâmplării, pot fi personalizate pentru a se potrivi gusturilor proprietarilor, pot consolida structurile cadrului extern, oferă mai multă dexteritate și versatilitate, au o calitate superioară, prețuri accesibile și oferă avantaje de durată.

Ușile și ferestrele din aluminiu au o rezistență de protecție împotriva coroziunii. Este adevărat că, în timp ce multe uși și ferestre se vor coroda și vor fi înlocuite, aluminiul poate fi mult mai de încredere în asemenea cazuri.

Aluminiul este pur și simplu un material compozit preferat din mai multe motive. Aluminiul poate fi reciclat și oferă o durabilitate greu de găsit. De asemenea, aluminiul se menține sub uzură extremă, asigurând economii perfecte.

Un furnizor important de tâmplărie din aluminiu este compania INA Ferestre. Aceasta comercializează sisteme de tâmplărie din aluminiu care se pot utiliza în toate domeniile, de la sectorul public la cel privat, de la cel industrial la cel casnic.

INA Ferestre oferă tâmplărie rezistentă în timp, care asigură stabilitate, protecție și confort. Aceasta  poate fi :

  • cu două sau cu trei camere
  • cu sau fără barieră termică
  • cu coeficient termic redus la profile cu barieră termică

Clienții au posibilitatea să aleagă din 150 culori de tâmplărie, o nuanță care să se potrivească cu preferințele lor și cu fațada casei.

Alegând un asemenea sistem de tâmplărie din aluminiu de tip Alumil de la INA Ferestre se alege un tip de tâmplărie care nu ruginește, nu se îngălbenește și care este rezistentă la agenții de mediu, agenții chimici și fizici.