Nuntă la conac – locul magic din nordul Moldovei

2052
Sala de nunta Botosani

Conacul Zăicești, unul dintre cele mai frumoase conace din țară este locul ideal de a sărbători cea mai importantă zi a voastră ca și cuplu, ziua nunții voastre, într-un cadru de poveste și plin de romantism.

La Conacul Zăicești, orice poveste de dragoste se transformă într-o povestă demnă de povestit mai departe. Orice fel de nuntă se poate organiza aici: o nuntă mare, o nuntă mică, o nuntă boemă, o nuntă tradițională, o nuntă chic sau o nuntă modernă. Conacul Zăiceşti este sala de nuntă Botoşani pe care ai visat-o dintotdeauna.

Cum nunta este de cele mai multe ori o sărbătoare de neuitat, ea trebuie planificată cu atenție. Locația unde se desfășoară petrecerea trebuie să fie un loc elegant, destul de încăpător, în care să se savureze bucate nobile, de excepție iar distracția și voia bună să se simtă pe deplin pe fețele mirilor și ale invitaților.

Pensiunea Conacul Zăicești se află la o distanță de 9 km de Botoșani, departe de zgomotul și de agitația orașului, iar în trecut a aparținut boierului Filipescu, unul dintre cei mai de seamă boieri ai Moldovei, cam prin secolul al XVIII lea. Atmosfera de aici este una plăcută și rafinată, facinantă prin noblețea care se simte pretutindeni iar întreg cadrul este unul intim și relaxant. Oricât de moderni și la curent am fi cu ultimele noutăți din societatea în care trăim, fascinația pentru trecut rămâne în mulți dintre noi, din  această cauză, Conacul Zăicești este un loc celebru unde poți petrece clipe unice.

Meniurile pregătite de maeștrii bucătari sunt mai mult decât apetisante, sunt de cea mai bună calitate, fiind realizate doar din ingrediente naturale specifice atât bucătăriei românești cât și bucătăriei internaționale.

Întreaga echipă care se ocupă de organizarea evenimentelor este o echipă tânără, cu valori comune, alături de care poți contura dorințele și detaliile referitoare la orice aspect al nunții voastre. Toți membrii au în vedere crearea unei nunți perfecte, făcând totul cu multă dragoste, flexibilitate și grijă pentru reușita evenimentului.

Dacă dorești să aflii mai multe detalii despre Pensiunea Conacul Zăicești poți accesa pagina web www.conaculzaicesti.ro.  Dacă vrei să aflii mai multe detalii despre ce implică o nuntă  la conac, dacă vrei să verifici datele disponibile pentru sezonul curent și cel viitor sau să ceri o ofertă personalizată în funcție de preferințele tale poți contacta echipa conacului la numerele de telefon: 0755 400 207, 0755 400 328 sau prin e-mail la contact@conaculzaicesti.ro.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare