Zi de naștere acasă: 10 accesorii de care ai nevoie pentru o petrecere de neuitat

449
Zi de naștere acasă: 10 accesorii de care ai nevoie pentru o petrecere de neuitat

Se apropie în curând ziua ta de naștere și plănuiești să organizezi cea mai frumoasă petrecere aniversară chiar la tine acasă? Ei bine, un astfel de eveniment are nevoie și de un cadru pe măsura așteptărilor, iar accesoriile de petrecere cu siguranță joacă un rol esențial în decorul și atmosfera unei asemenea ocazii importante. Pentru că ne dorim să creezi un cadru festiv, distractiv, cu spirit ludic, ne-am decis să venim în ajutorul tău cu o gamă de accesorii pentru petreceri aniversare, menite să facă deliciul petrecerii și să-i binedispună pe toți cei prezenți. 

Parcurge articolul următor pentru a descoperi un top al accesoriilor de care ai nevoie pentru o petrecere aniversară de neuitat alături de toți cei dragi sufletului tău! 

  • Baloane și arcade din baloane 

O petrecere fără baloane nu este o petrecere în adevăratul sens al cuvântului, indiferent că vorbim despre ziua de naștere a unui copil sau aniversarea unui adult. Așadar, unele dintre accesoriile esențiale pentru organizarea unei petreceri aniversare sunt baloanele și arcadele din baloane, alese în funcție de tematica evenimentului. 

  • Banner cu „La mulți ani”

Alte accesorii cu un rol decorativ important sunt și bannerele cu „La mulți ani” sau „Happy birthday”, acestea adăugând un efect festiv spațiului amenajat pentru eveniment. Fie că optezi pentru un banner din carton sub formă de stegulețe, fie cu un banner cu baloane și confetti, acestea se vor potrivi ideal ocaziei celebrate.  

  • Artificii și scântei de mână 

Orice petrecere aniversară are nevoie de acel spark care să adauge un plus de sclipire atmosferei evenimentului. În acest sens, artificiile și scânteile de mână sunt accesorii mai mult decât perfecte pentru o petrecere aniversară, acestea marcând într-un mod deosebit momentul mult așteptat al tortului. Poți adăuga pe lista de accesorii pentru ziua de naștere un set de 20 de bețe scântei de mână gri, dacă vrei să ai cele mai frumoase fotografii la petrecere. 

  • Față de masă cu „Happy birthday” 

O față de masă care să respecte tematica evenimentului poate fi o alegere excelentă în materie de accesorii de petrecere. Optează pentru un model vesel, de sărbătoare, care să aducă un farmec aparte mesei pline de preparate savuroase. 

  • Seturi de farfurii și pahare de unică folosință 

De la o zi de naștere nu trebuie să lipsească nici seturile de farfurii și pahare de unică folosință, cu atât mai mult cu cât acestea sunt disponibile în cele mai vesele și colorate modele pentru astfel de evenimente festive. Alege și tu astfel de accesorii, pentru un efect vizual plăcut. 

  • Șervețele de masă colorate 

De pe lista accesoriilor pentru o zi de naștere reușită nu vor lipsi nici șervețelele de masă colorate, cu tematică aniversară. Pe lângă simplul rol practic, aceste accesorii vor servi și la înfrumusețarea decorului de la petrecere, așa că îți sugerăm să alegi modele inscripționate cu „La mulți ani” sau imprimate cu baloane și cutii de cadouri. 

  • Lumânări pentru tort 

Lumânările pentru tort sunt accesorii de nelipsit de la o zi de naștere și vestea bună este că există o gamă variată de modele de lumânărele de tort din care să poți alege. De la cele simple, la cele sub formă de cifre, lumânările pentru tort sunt cele care vor fura toate privirile la eveniment, mai ales că în jurul lor se aud în continuu urări de La mulți ani! 

  • Coifuri de petrecere

Lista de accesorii pentru o zi de naștere de neuitat nu s-a terminat încă, deoarece și coifurile de petrecere sunt accesorii care cu siguranță vor aduce un zâmbet pe chipurile tuturor celor prezenți. Adaugă pe lista de accesorii de petrecere și coifurile colorate, pentru a aduce spiritul ludic în atmosfera evenimentului. 

  • Sulflători colorate 

Și suflătorile sunt accesorii care au un farmec deosebit și care ar fi bine să nu lipsească din recuzita pentru o petrecere aniversară. Numai imaginează-ți cât de amuzante vor fi fotografiile de la petrecere aniversară, când fiecare invitat are suflătoare și un coif colorat în vârful capului! 

  • Tunuri de confetti 

Ziua de naștere nici că poate fi celebrată într-un mod mai festiv decât cu ajutorul tunurilor de confetti. Nu uita de aceste accesorii, căci ele vor marca într-un mod inedit momentul apariției tortului aniversar. 

La următoarea zi de naștere petrecută acasă, ține cont să adaugi pe lista de cumpărături și toate aceste accesorii de petrecere, căci fiecare în parte va contribui la atmosfera veselă și festivă!