Un ortodont bun este foarte important de consultat inclusiv de către adulți

593
Un ortodont bun este foarte important de consultat inclusiv de către adulți

S-au schimbat multe în lumea ortodonției copiilor și a adulților în ultimii ani. Trebuie doar să te uiți la televizor  la unele dintre programele populare pentru a vedea schimbarea lentă a tendințelor. Cu ani în urmă, copiilor care aveau „guri de metal” le era rușine să zâmbească și purtau aparate standard  din oțel inoxidabil.

Elasticele pentru ortodonția copiilor sunt acum disponibile în aproape orice culoare a curcubeului. Copiii pot avea acum un cuvânt de spus în tratamentul lor și pot profita din plin de el. Unii își aleg culorile sau tonurile preferate pentru a se potrivi cu culorile preferate, în timp ce alții vor ca elasticele să se potrivească cu culorile școlii sau cu cele ale echipei sportive preferate. Copiii de astăzi nu mai încearcă să-și ascundă aparatele, ci le folosesc pentru a face o declarație unică despre ei înșiși.

În timp ce pacienții mai în vârstă nu se plimbă cu gura plină de elastice colorate, lumea ortodonției pentru adulți se schimbă și ea. Una dintre cele mai mari schimbări este faptul că tot mai mulți pacienți adulți aleg să se supună acestui tip de tratament. Studiile indică, că aproximativ 1,1 milioane de persoane cu vârsta peste 20 de ani poartă aparat dentar. Acest număr este dublu față de ceea ce era acum 10 ani.

Unii dintre pacienții mai în vârstă aleg aparate colorate, dar cu toate acestea, mulți dintre ei aleg totuși opțiuni invizibile. Aparatele dentare din prezent sunt acum transparente fiind mai puțin vizibile.

Fiind încă modalitatea încercată și adevărată de a asigura un zâmbet perfect , industria ortodontică își extinde ofertele și atinge și categoria de pacienți adulți. Nemaifiind  considerate o piatră de hotar, produsele ortodontice sunt acum văzute atât la copiii mai mici, cât și la adulții mai în vârstă, evidențiind o tendință către o atenție sporită pentru o mai bună sănătate dentară. Adesea, în cazul pacienților mai tineri, ortodonția oferă o modalitate de a preveni problemele de aliniere înainte ca acestea să apară, în timp ce pacienții mai în vârstă sunt atrași de opțiunea de a se bucura de un zâmbet perfect.

Aparatele dentare nu vizează doar un zâmbet perfect ci și evitarea pierderii dinților, rezolvă bolile gingiilor, tulburările de vorbire, uzura suprafețelor dentare, problemele de mestecat și tulburările de digestie.Procedurile ortodontice oferă o gamă largă de avantaje dentare sănătoase.

Adulții din ziua de azi țin pasul cu adolescenții și cu copiii, simțindu-se la fel de entuziasmați atunci când li se scoate aparatul dentar. Ortodonția este luată în considerare în același mod ca și alte proceduri stomatologice de rutină.

Beneficiile ortodonției sunt total pozitive: dinți îndreptați, încredere în sine și stimă de sine îmbunătățite, bunăstare generală mai bunăși sănătate dentară/ medicală mai bună.

Indiferent că pacientul are 10 ani sau 40 de ani, ortodonția oferă pacienților oportunitatea pentru o viață mai fericită și mai sănătoasă plină de zâmbete astfel că este foarte important găsirea unui ortodont bun in Bacău care se poate ocupa de toate categoriile de pacienți inclusiv de adulți.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare