Vrei un telefon nou? Află care sunt Top 6 Telefoane pentru un buget redus

232
Vrei un telefon nou? Află care sunt Top 6 Telefoane pentru un buget redus

Dacă ți-ai propus să achiziționezi un telefon nou, dar să nu cheltuiești o avere pe el, vei găsi în acest articol multe recomandări interesante. Adevărul este că telefoanele inteligente sunt din ce în ce mai prezente în viețile noastre, ajutându-ne să fim mai organizați și mai eficienți. Chiar dacă și componenta distracție este foarte importantă, asta nu înseamnă că trebuie să faci un efort financiar major pentru a cumpăra un telefon. Tehnologia este în prezent destul de accesibilă, ceea ce înseamnă că poate fi disponibilă la prețuri foarte avantajoase. 

Chiar dacă un telefon cu buget mai redus nu-ți va oferi toate facilitățile unui device de top, atunci când vei stabili o listă cu opțiunile pe care ți le dorești, alegerea va fi mult mai ușoară. 

  • Samsung Galaxy A53

Acest model este unul dintre cele mai accesibile din punct de vedere al prețului, dar oferind un avantaj major din punct de vedere al ecranului și al camerei. Beneficiind de afișaj AMOLED, Samsung Galaxy A53 nu doar că face fotografii deosebit de frumoase, dar oferă o experiență minunată în timpul utilizării. 

  • Realme GT 2 Pro

Fiind un brand relativ nou pe piața telefoanelor mobile, Realme oferă produse de calitate cu prețuri competitive. GT 2 Pro este un model de top al producătorului, caracterizat de cipul Snapdragon 8 Gen 1 și și de un ecran WQHD+, LTPO AMOLED. În plus, camera de 50 mp alături de memoria RAM generoasă și spațiul de stocare disponibil, fac din acest model un telefon ce merită achiziționat oricând. Alege telefoanele RealMe de pe Mobino.ro și te vei bucura de cele mai noi și atractive oferte. 

  • Xiaomi Redmi Note 11

Fiind un model cu sistem de operare Android, Redmi Note 11 atrage prin prețul extrem de accesibil și performanțe similare cu ale telefoanelor de top. Ecranul Full HD de 90 Hz și camera de 50 Mp te vor convinge că acest telefon este tot ce ai nevoie, pentru o utilizare de nivel mediu spre avansată. 

  • iPhone SE 2022 

Chiar dacă este un produs Apple, acest model de telefon este unul accesibil și care prezintă caracteristici deosebite. Aici este inclus și cipul A15, disponibil și pe iPhone 12, care permite realizarea unor fotografii excepționale. Designul este mic și elegant, având un ecran de 4,7 inchi și butonul clasic de Touch ID. 

  • OPPO FIND X5 LITE

Acest model nu excelează la capitolul cameră foto sau zoom, dar cu siguranță te va câștiga prin durata mare de viață a bateriei și timpul minim de încărcare completă. Beneficiind de o baterie de 65W, care se încarcă în aproximativ 30 de minute, Oppo Find X5 Lite are un ecran de 6,43 inchi și 90Hz. 

  • Google Pixel 6a

Este un model mai noi de telefon de la Google, care beneficiază de un software de top, alături de hard puternic. Este o alegere minunată din punct de vedere al costului de achiziție, oferind o cameră performantă, care poate concura cu succes orice alt model de pe smartphone-uri disponibile la bugete duble sau chiar triple. Un dezavantaj al acestui model ține de durata de viață a bateriei, care este destul de mică.

După ce ai văzut că poți găsi destule modele de telefoane performante la buget redus, trebuie să știi care sunt principalele criterii pe care să le iei în considerare în momentul achiziției. Printre acestea se numără: dimensiunea ecranului și rata de reîmprospătare, durata de viață a baterii, RAM-ul și viteza procesorului. De asemenea, performanțele camerei sunt și ele importante, dacă îți place să faci fotografii. Nu în ultimul rând, verifică materialul din care este realizat telefonul. De cele mai multe ori vei găsi plastic în loc de metal sau sticlă, iar ecranul are LCD în loc de OLED.