Toaleta inteligentă 2 în 1 – Supremul luxului din baie

1613
WC-de-lux

Un bideu poate îmbunătăți igiena personală. Hârtia igienică standard este uscată și poate lăsa reziduuri pe piele. În timp ce poate părea că ea curăță totul, ar putea doar să mascheze mizeria.

Un bideu permite oamenilor să curețe în mod corespunzător zona respectivă. Mai mult, hârtia igienică uscată care rămâne pe piele poate duce la iritații, în special la persoanele care au pielea sensibilă.

Pentru cei care sunt preocupați de mediu, un bideu ar putea fi un mod ușor de a face un pas ecologic înainte. Bideul poate înlocui nevoia de hârtie igienică sau cel puțin poate reduce drastic cantitatea de hârtie igienică utilizată zilnic. Pe lângă beneficiile pentru sănătate, avantajele de mediu ale unui bideu îl fac o alegere atractivă.

Un bideu poate fi util în special pentru persoanele care suferă de anumite afecțiuni, cum ar fi hemoroizi, constipație, diaree, boala Crohn și sindromul de colon iritabil. Chiar și persoanele care nu se confruntă cu aceste tipuri de probleme vor constata că utilizarea unui bideu este o schimbare binevenită.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele utilizării unui bideu. Totuși, un produs mult mai revoluționar decât bideul este toaleta inteligentă 2 în 1 care cumulează funcția de WC cu cea de bideu.

Cu un astfel de produs, poți maximiza spațiul din baie și poți adăuga eleganță și funcționalitate în același timp.

Perfect pentru un spațiu restrâns, această unitate combină în mod inteligent WC-ul și bideul într-un design simplu, creând o piesă unică și fantastică cu multiple funcții.

WC-ul 2 în 1 Relax Regal reprezintă supremul luxului în baie, îmbunătățește igiena și confortul, realizând în același timp economie de spațiu.

Dintre multiplele avantaje ale acestui WC inteligent Relax Regal putem enumera:

  • Comenzi digitale efectuate cu ajutorul unei telecomenzi wireless
  • Prezența unei tije prevăzute cu 3 tipuri de duze destinată pentru spălare în zona intimă acționată de un dispozitiv electric
  • Temperatura apei este constantă și reglabilă
  • Funcție de odorizare
  • Funcție de hidromasaj realizată prin mișcarea continuă a tijei în față și în spate
  • Pompă de aer care realizează un jet de apă aerată pentru o spălare mai eficientă
  • Uscare cu un jet de aer cu temperatură reglabilă
  • Senzor de prezență
  • Capac și șezut hidraulic ce nu permit o cădere cu șocuri

Toaleta Relax Regal îmbunătățește igiena persoanelor aflate în structuri paleative și instituții spitalicești, entități publice și private, cabinete medicale. Produsul este recomandat dezvoltatorilor imobiliari și companiilor de construcții din zona restylling, renovări, etc.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare