Țigla metalică pentru acoperișuri preferată de proprietarii de locuințe din Neamț

1849
Tigla metalica Neamt

Țigla metalică poate fi o opțiune atractivă pentru acoperirea unei clădiri rezidențiale sau industriale datorită longevității, întreținerii minime și eficienței energetice.

Ea oferă numeroase beneficii, printre care:

 • Longevitate. Acoperișurile metalice pot dura cu aproximație 40-60 de ani, în funcție de calitatea materialului. Alte tipuri de materiale au o speranță de viață mult mai mică, de aproximativ 12-20 de ani.
 • Durabilitate. Unele acoperișuri metalice pot susține rafale de vânt puternice, nu vor coroda, nu se vor sparge și pot fi rezistente la impact. În plus, țigla metalică nu are nevoie de întreținere periodică costisitoare precum alte materiale.
 • Siguranță. Un alt avantaj al unui acoperiș din țiglă metalică este că, aceasta este rezistentă la foc. Acest lucru poate fi deosebit de important în zonele care sunt predispuse la incendii.
 • Eficiență energetică. Acoperișurile metalice reflectă căldură solară radiantă, ceea ce poate reduce costurile de răcire cu 10-25%.
 • Prietenoasă cu mediul. Țigla metalică este 100% reciclabilă la sfârșitul duratei sale de viață ca acoperiș.

În plus, spre deosebire de alte materiele, țigla metalică este 100% neafectată de creșterea mucegaiului, a ciupercilor și a mușchilor – toate afecțiunile comune cunoscute pentru placarea acoperișurilor impermeabile din asfalt sau lemn.

Acoperișurile metalice pot fi instalate pentru a reprezenta multe stiluri de acoperișuri. Pot conferi un aspect clasic, tradițional sau modern casei.

La Acoperișuri Mihu din Ipotești, județul Suceava, acoperișurile metalice sunt disponibile într-o varietate de culori și stiluri pentru a-ți acoperi perfect casa. Compania, partener oficial al mărcii Blachotrapez, furnizează produse precum: tablă tip țiglă metalică, tablă cutată, accesorii, sisteme pluviale, panouri sandwich, garduri, șipcă.

Principalii clienți ai societății sunt persoane fizice și juridice din județele Suceava, Neamț, Botoșani și Iași. Cât de curând, firma își va extinde activitatea pe întreaga rază de nord a Moldovei.

În anul 2018, compania a obținut premii importante precum locul 1 pentru cel mai bun vânzător al modelului de tablă tip țiglă metalică Germania Simetric pe Europa și locul 6 la vânzări generale de produse marca Blachotrapez tot pe Europa.

Tabla tip țiglă metalică comercializată este de mai multe feluri și anume:

 • Germania Simetric Plus– profil fabricat în Germania din oțek ThyssenKrupp.
 • Germania Simetric– profil caracterizat de nervuri unice, triple care asigură o rigiditate bună.
 • Kingas– țiglă metalică cu nervuri unice, triple, colțuri profilate.
 • Kingas Eco Plus– model de țiglă simplu de montat cu colțuri profilate.
 • Janosik– model de țiglă tradițional care imită lemnul de șindrilă.
 • Diament– profil de țiglă cu nervuri unice, triple care asigură susceptibilitate la prelucrare și o rigiditate foarte bună.

Află mai multe detalii despre compania Acoperișuri Metalice Mihu, despre produsele și serviciile sale consultând site-ul web www.acoperisuri-mihu.ro.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare