Pregătirile pentru Revelion au început încet-încet să își facă loc printre gândurile și planurile noastre. Nu mai este chiar mult până vom intra în noul an și este timpul să decidem unde și cum îl vom întâmpina de această dată. Dacă nu ți-ai făcut încă planuri concrete pentru vacanța de iarnă și nu ai ales un loc unde îți vei petrece Revelionul, recomandarea noastră este Bucovina și anume Pensiunea Vila Iulia *** din Vatra Dornei.
În ultima vreme, din ce în ce mai multe persoane preferă o pensiune în Bucovina pentru a-și petrece Crăciunul sau Revelionul.
De Revelion la Vila Iulia, vei beneficia nu numai de ospitalitatea gazdelor, de o masă bogată, tradițională ci și de o petrecere pe cinste. Munții, zăpada, aroma bucatelor locale, atmosfera, dar și distracția pe măsură sunt câteva motive pentru a alege să-ți petreci Revelionul în acest an aici.
Oferta pentru Revelion 2020 a vilei include 5 nopți de cazare în perioada 31.12.2019 – 05.01.2020.
O persoană care se cazează într-o cameră matrimonială timp de 5 nopți achită 1505 lei, în acest preț având inclusă cazarea, ca și masă 4 pensiuni complete, masa festivă din seara de Revelion și masa festivă de 1 ianuarie.
Cei care doresc să se cazeze într-o garsonieră tot pentru 5 nopți vor scoate din buzunar o sumă mai mare și anume 1655 lei/ persoană. Vila dispune și de o cameră mai specială, numită 101, prețul unui pachet de servicii pentru revelion de 5 nopți fiind de 1845 lei/ persoană.
Oaspeții se pot bucura de un program special care conține un spectacol de colindători, foc de artificii, șampanie la cumpăna dintre ani, muzică, plăcintă cu răvașe, dans și multă voie bună.
Meniul pentru masa festivă de Revelion include:
Antreu rece
- Ţerină de caşcaval cu somon fume şi germeni de soia
- Ţerină pui cu ardei copţi în crustă de mac
- Ţerină brânză feta cu caise şi susan negru
- Bărcuţe cu pastă de brânză fină
- Ţerină muşchiuleţ cu merişoare în crustă migdale
- Frigărui prosciutto, melone cu bilă Rafaello
- Ruladă porc cu roşii uscate şi măsline
- Salată Provence
- Bărcuţe cu icre de Manciuria
- Mix de măsline
- Frigărui a la caprese
- Crevete în crustă de cartofi
- Pâine de casă
File de păstrăv în crustă de susan cu sos de lămâie servit cu orzo şi spanac
Rulou de curcan cu bacon şi piure de mazăre
Muşchiuleţ de porc în crustă de muştar cu cartofi fondanţi şi salată de murături
Desert surpriză
În cea de-a doua zi, pe 1 ianuarie, oaspeții pot servi:
Antreu rece
- Tobă
- Frigărui caşcaval cu castraveţi
- Chec aperitiv
- Muşchi file
- Slănină
- Pastramă
- Brânză burduf
- Telemea (caş)
- Chifteluţe
- Kaizer
- Roşii cu vinete
- Salată de sfeclă, sos hrean, muştar
- Pâine de casă
Rulou de pui cu sos smântână şi hribi
Sarmale cu costiţă, cârnaţi şi mămăligă
Desert