Furnizor piese de schimb camioane provenite din dezmembrări

2171
dezmembrari camioane MAN

Toate mașinile și camioanele necesită servicii de rutină și reparații ocazionale din când în când, dar indiferent de serviciul de care are nevoie vehiculul tău, este important să folosești piese echivalente.

Piața pieselor de schimb

Pentru cei care conduc o afacere, este obligatoriu să mențină costurile în jos, astfel încât să poată genera profit pentru companie. Defalcarea unui vehicul poate provoca o mulțime de probleme și priva activitatea de a genera venituri. Deci, atunci când un camion are o defecțiune și are nevoie de o piesă de schimb, ce opțiuni ai?

  • Poți cumpăra o piesă nouă

Poți lua în considerare cumpărarea unor noi piese de schimb, dar acestea sunt adesea scumpe și nu sunt întotdeauna pe stoc. Dealerii îți vor cere uneori să aștepți până când va sosi comanda de la producător. Astfel poți pierde timp și bani cu un camion care nu este folosit.

  • Poți cumpăra o piesă folosită

Multi furnizori de piese folosite vor avea aceeași piesă de care ai nevoie, numai că aceasta a fost folosită anterior. Aceast lucru nu înseamnă că piesele sunt defecte și improprii. Cele mai multe dintre aceste piese uzate provin din dezmembrări camioane și sunt adesea în stare excelentă și disponibile la o fracțiune din costul unei piese noi.

Piesele folosite sunt însă originale și se vor potrivi cu camionul tău. De asemenea, sunt disponibile imediat și prin urmare, camionul poate fi remediat fără prea multă întârziere. Un alt beneficiu este că nu va trebui să plătești un preț prea mare, iar acest lucru te va ajuta la reducerea costurilor operaționale ale afacerii tale.

De unde poți achiziționa piese de schimb uzate?

La DZM Group Dărmănești din județul Suceava ai posibilitatea de a achiziționa piese de schimb pentru camionul tău, piese provenite din dezmembrarea acestor vehicule. Societatea dezmembrează și comercializează piese de schimb pentru mărci cunoscute de camioane precum MAN și DAF, piese cum ar fi: piese pentru motor, piese caroserie, piese transmisie, piese distribuție, piese electronică, accesorii și consumabile.

Toate aceste piese provin doar de la camioane conduse în străinătate. Toate produsele beneficiază de garanție iar prețurile sunt negociabile. Produsele disponibile se pot vizualiza și online, pe site-ul web www.dezmembraridarmanesti.ro, iar acestea pot fi livrate oricând prin intermediul curieratului în cel mai scurt timp posibil.

piese camioane

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare