Peleții din lemn de la Tomibena, alegerea optimă pentru încălzire

2358
peleti rumegus lemn tomibena

Peleții din lemn sunt alegerea optimă în ceea ce privește combustibilului pentru încălzire. Ei oferă o soluție ușor de utilizat, ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru proprietarii de boilere, centrale, sobe sau șeminee pe peleți din lemn sau pe peleți rumeguș.

Peleții din lemn sunt o formă sofisticată de energie ambalată, cu un conținut scăzut de umiditate cuprins între cinci și zece procente. Peleții au în mod obișnuit un conținut de energie care este de patru ori mai mare decât combustibilii tradiționali din lemn cum ar fi lemnul pentru foc sau așchiile de lemn. Peleții pot să fie depozitați și transportați mai eficient din punct de vedere al costurilor decât alte forme de combustibili pe bază de biomasă și au ca rezultat niveluri mai scăzute de cenușă și temperaturi mai ridicate atunci când sunt arși pentru a produce energie.

Ca rezultat al acestor proprietăți unice, peleții din lemn devin produsul preferat pentru o gamă de aplicații de energie regenerabilă de dimensiuni mici și pe scară largă. În principal, peleții din lemn sunt utilizați ca sursă complementară de combustibili regenerabili.

Peleții din lemn de fag și molid produși de către Tomibena sunt fabricați din 100% rumeguș și îndeplinesc cele mai înalte standarde ale industriei.

Lanțul de producție Tomibena asigură livrări fiabile și regulate pe tot parcursul anului, fără nici un cost. Gradul de umiditate scăzut, cantitatea redusă de cenușă, densitatea și puterea calorică mare sunt doar avantaje ale acestor produse.

Peleții de lemn de înaltă calitate din biomasă produși de către Tomibena contribuie activ la schimbarea modului în care ne propunem să îngrijim planeta noastră.

Clienții interesați de peleți din lemn apelează la Tomibena pentru peleți de lemn de calitate și rămân fideli companiei datorită produselor excepționale, serviciilor eficiente de livrare și de consultanță.

Ca un combustibil dens, energetic, uniform, realizat din materiale de calitate superioară, peleții din lemn Tomibena oferă o serie de avantaje:

  • conținut redus de carbon
  • energie densă
  • sunt ușor de depozitat și de transportat
  • ardere eficientă și fiabilă
  • disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână
  • uniformi și omogeni

Acești peleți din fag și molid se comercializează la saci de 15 kg. În magazinul online www.tomibena.com prețul unui sac este de 19.99 lei. Dacă se dorește achiziția directă a peleților din depozitul Tomibena din Vicovul de Sus, județul Suceava, prețul unui sac de peleți este mai mic, de 16.99 lei. Cantitatea minimă care se poate cumpăra este de 1 palet care conține 70 de saci de peleți.