Pariurile virtuale: jocuri noi, pentru mai multă distracție online

250
Pariurile virtuale: jocuri noi, pentru mai multă distracție online

Te-ai obișnuit deja cu pariurile online pe diverse sporturi, de la fotbal, handbal, tenis, baschet, volei, box, ciclism, rugby, până la baseball, cricket, snooker, fotbal american, MMA, sporturi cu motor ș.a. Vrei să încerci mereu ceva diferit pe site-urile de betting, așa că îți prezentăm cele mai originale jocuri online: sporturile virtuale. Află în continuare cum să pariezi pe jocuri virtuale și unde găsești cele mai interesante oferte de competiții virtuale, direct pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau desktop.

De ce să joci pariuri virtuale pe site-urile de betting

Ce-ți aduc în plus jocurile virtuale? Ai ocazia să pariezi într-un ritm mai alert, deoarece întrecerile sportive virtuale au durată mai mică față de cele reale, astfel că la fiecare 5-6 minute începe o nouă cursă de ogari, cursă de cai sau de speedway, un meci de fotbal sau de baschet, în funcție de oferta operatorului de betting preferat. Te bucuri de distracție non-stop și variezi sporturile virtuale așa cum îți place, ca să încerci mereu ceva diferit și să experimentezi noi jocuri online, de pe device-urile favorite. Oricând vrei, oriunde te-ai afla, descoperi bucuria victoriei alături de favoriții tăi, în competiții pline de ritm și culoare, prin animații 3D și efecte vizuale spectaculoase. Cu ajutorul tehnicilor digitale de generare și prelucrare a imaginilor, ai ocazia să pariezi pe sporturi virtuale și jocuri cu numere, pentru un show total de online casino.

Cum să te distrezi la pariuri virtuale și să câștigi premii atractive

Urmărește cu atenție oferta de sport betting pentru sporturi virtuale și alege cele mai avantajoase cote, ca să te distrezi la pariuri online și să beneficiezi de extra șanse de câștig. Selectează pariuri pe jocuri virtuale pe winner.ro și încearcă-ți norocul la Greyhound Races, Virtual Horse Races, Virtual Motorcycle Speedway, Virtual Greyhound Races, Lucky Six, Next Six, Lucky X ș.a.

Virtual Greyhound Races reprezintă un joc electronic în care pariezi pe evenimentele ce constau în curse de câini virtuale sau înregistrate, care sunt selectate printr-un generator aleatoriu de numere (RNG). La fiecare cursă participa 6 sau 8 câini, cu numerele de concurs de la 1 la 6 sau de la 1 la 8. O cursă durează aproximativ 3-4 minute. Te distrezi cu pariuri virtuale pe câștigător, primii doi ordine exactă, primii doi orice ordine, câștigător par/impar, câștigător sub/peste, suma primilor doi, suma primilor trei, locul 1-2 (în primii doi), podium (în primii trei). Poți să joci pariuri virtuale de tip „nu în primii noi”, în care indici numărul câinelui care nu va termina cursa pe primele 2 poziții. În mod similar, ai la dispoziție pariuri virtuale nu în primii trei, nu câștigă ș.a. Urmărește și jackpoturile oferite de operatorii de betting pentru pariuri virtuale.

Lucky X este un joc format din 50 de numere, dintre care 36 sunt aleatoriu generate într-o rundă de joc pentru pariuri virtuale. Numerele sunt împărțite în 5 grupe, de câte 10 numere, iar fiecare grupă are o culoare: roșu, albastru, verde, galben, violet. În mod similar, Lucky Six reprezintă un joc de pariuri electronice și constă în 48 de numere, dintre care 35 de numere sunt extrase la fiecare rundă. Numerele sunt împărțite în 8 grupe de câte 6 numere, iar fiecare grupă are culoarea proprie:  roșu, verde, albastru, violet, maro, galben, portocaliu și negru. Te distrezi la pariuri virtuale pe numere simple, pe șase numere o culoare, primele numere pare/impare, primul număr par/impar, suma primelor numere, culoarea primului număr, pariuri de tip sistem, pariuri viitoare ș.a. Urmărește bonusurile oferite de Winner.ro la pariuri virtuale și promoțiile speciale de tip free bets, Winners Wheel.

Joacă responsabil și pariază pe jocuri virtuale numai în cadrul site-urilor de betting licențiate la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare