Pariuri online sau pariuri offline? Motive pentru a-l alege pe cele online

1463
Pariuri online sau pariuri offline_

Oricine plasează pentru prima dată pariuri pe fotbal sau pe alte sporturi își pune aceeași întrebare: este mai bine să pariezi pe internet sau să o faci într-un loc specializat? Ambele modalități au avantaje și dezavantaje. În timp ce internetul ne permite să pariem în orice moment și loc, casele de pariuri fizice ne oferă cu un mediu plăcut și interesant, având șansa de a ne  bucura de meciuri cu o intensitate mai mare.

Cu toate acestea, pariurile online au avantaje incontestabile față de pariurile offline, care ne fac să le alegem fără ezitare. Există multe motive pentru a paria online, dar cele mai importante sunt legate de cotele pe care ni le oferă o casă de pariuri precum Betano România, informațiile pe care le avem la dispoziție și mediul de care avem parte.

Cotele și operațiunile referitoare la pariurile online sunt mai benefice

Când intrăm într-o casă de pariuri offline, cotele care ni se oferă sunt cele pe care casa vrea să ni le ofere. Asta înseamnă că nu există posibilitatea de a compara cotele cu cele de la alte case și de a o alege pe cea mai potrivită, în orice moment. Internetul, pe de altă parte, ne permite să ne înregistrăm la mai multe case de pariuri în același timp, astfel încât să putem alege întotdeauna cea mai avantajoasă cotă pentru noi.

Pe termen lung, se poate demonstra că variațiile mici ale cotelor, cu randamente diferențiate de numai 1% sau 2% între case, pot presupune o mare diferență în ceea ce privește beneficiile noastre. Multe operațiuni cu această diferență pot însemna o sumă mare de bani pentru cei mai activi pariori. Pe de altă parte, numeroasele case de pariuri care lucrează în același timp pe piața pariurilor, fac concurența mai acerbă, determinând casele să își ajusteze mai bine cotele, să miște piața în mod mai natural și să o controleze mai puțin.

Internetul ne permite, de asemenea, să ținem deschise simultan, pe ecranul pc-ului, pagini de la mai multe case de pariuri, având posibilitatea de a ne mișca repede de la una la alta.

Informațiile sunt disponibile pe internet

Din nou, faptul că putem sta în fața unui computer, ne permite să avem acces la informații dintre cele mai relevante, de la statistici și rezultate istorice până la analizele și pronosticurile comentatorilor și tipsterilor pe care îi considerăm mai de încredere.

Fiecare parior bun trebuie să aibă în vedere faptul că pariurile se mișcă în esență prin intermediul cotelor, astfel încât toate aceste date trebuie să fie prezente în deciziile noastre. De asemenea, este indicat să avem un calculator bun la îndemână pentru a converti rapid cotele în probabilitate și invers. Deși cei mai experimentați pariori pot efectua aceste operații în minte, cei începători este indicat să utilizeze instrumente electronice, cum ar fi un calculator sau un site care le calculează cotele – cu excepția cazului în care, bineînțeles, suntem foarte pricepuți în matematică și putem face rapid calcule mentale.

Un alt aspect care este adesea este puțin luat în considerare la stabilirea pariurilor este gestionarea banilor sau gestionarea bugetului de pariuri. Pentru a face corect aceste tipuri de estimări și pentru a folosi cele mai riguroase tehnici de control al riscului în pariuri, este bine să avem o foaie de calcul care să ne ajute în acest proces.

Cu siguranță nu este esențial, dar având ajutorul programului Excel sau al oricărui alt program similar, este ușor să decidem exact cât de mulți bani să pariem pe un anumit rezultat. Rețineți că, atunci când decidem această cifră, trebuie să luăm întotdeauna în considerare bugetul nostru, probabilitățile implicate în cote și probabilitățile reale pe care le apreciem pentru eveniment. De fapt, cele mai riguroase metode matematice, cum ar fi regula lui Kelly, se folosesc ca parametri de calcul, un lucru pe care trebuie să-l reținem.

Mediul pe care îl alegem

Mediul în care pariem este, fără îndoială, unul dintre elementele critice, mai ales când vine vorba de plasarea pariurilor live. Controlul emoțiilor noastre este un factor critic atunci când vine vorba de tranzacționare. Nu putem să ne lăsăm influențați de simple intuiții, de ceea ce simțim pentru o echipă de fotbal sau, mai rău, să ne molipsim de entuziasmul sau dezamăgirea pe care alți oameni ni le pot transmite.

Deși mulți oameni nu-i dau importanță, fenomenul psihologic al empatiei ne poate face să devenim euforici sau să ne descurajăm când plasăm pariuri greșite. Prin urmare, este indicat să ne desfășurăm activitatea într-un mediu controlat și cunoscut, adesea singuri, unde putem lăsa deoparte sentimentele și putem face o analiză rece a situației meciurilor.

Așadar, ținând cont de aceste aspecte, considerăm că este clar faptul că balanța înclină spre pariurile online. Pariuri online de succes vă dorim!