ORIENT, profesioniștii transporturilor speciale agabaritice în România și internațional

1851
transport agabaritic Piatra Neamt Targu Neamt Roman Bicaz

Serviciile de transport agabaritic necesită o planificare atentă pentru a asigura siguranța și livrarea la timp a bunurilor. Acest tip de transport necesită atenție la detalii și este logic să lucrezi doar cu o companie specializată în acest domeniu care să dispună de utilajele și de autorizațiile necesare.

ORIENT SRL logo

Compania SC ORIENT SRL din Rădăuți, județul Suceava este un lider în industria transportului de marfă și una dintre puținele firme românești acreditate să efectueze transport agabaritic internațional în țările din Uniunea Europeană, dispunând de o experiență suficientă de peste 30 de ani în organizarea și efectuarea transportului încărcăturilor imense care necesită permise speciale și servicii de escortare a transporturilor periculoase.

Această companie utilizează cele mai recente progrese tehnologice pentru eficiența și ușurința transporturilor. La reușita tuturor transporturilor agabaritice desfășurate contribuie: echipamentele tehnologice de ultimă oră, vehiculele performante potrivite care îndeplinesc aceste sarcini, condițiile excelente de lucru, specialiștii calificați în transport agabaritic, operatorii certificați care respectă reglementările necesare.

Întotdeauna, compania respectă cerințele de conformitate, standardele din industrie și certificările de instruire.

În cazul unui transport agabaritic, există un număr mare de măsuri care trebuie luate în considerare și cerințe care trebuie respectate. Este important ca, echipa care lucrează în domeniu să aibă o cunoaștere detaliată a tuturor regulilor, reglementărilor și legilor implicate. Echipa ORIENT este meticuloasă în planificarea transporturilor și ia în considerare toate scenariile posibile care ar putea apărea în timpului transportului.

O companie de transport bună precum ORIENT încearcă din greu să se asigure că fiecare client beneficiază de servicii excelente. Asta înseamnă că te va informa despre orice costuri sau taxe ascunse asociate cu transportul dorit.

transport piese agabaritice

În parcul auto ORIENT există 30 de autocamioane speciale care pot transporta mărfuri agabaritice cu lungimea de până la 40 metri, lățimea maximă de 8 metri, înălțimea de 4.5 metri și greutatea maximă de 250 tone. Pe lângă aceste camioane, mai există o varietate de remorci de tip megatrailer telescopice cu 3, 4, 5, 6 sau 8 axe, trailere modulare.

Pe parcursul timpului, compania a desfășurat activități de transport de diverse mărfuri cum ar fi: utilaje agricole, utilaje pentru construcții, piloni de beton, rezervoare combustibil, transformatoare, generatoare, instalații eoliene, silozuri, structuri metalice, motoare.

Pe lângă serviciile de transport agabaritic, ORIENT mai prestează următoarele tipuri de transport: transport internațional de mărfuri, transporturi speciale ADR, transport naval, maritim sau fluvial, transport feroviar și transport aerian de tip cargo.

Transport rezervor agabaritic Turcia Romania

Află mai multe detalii despre compania ORIENT accesând site-ul web www.spedorient.com și mai multe detalii despre activitatea de transport agabaritic vizitând pagina web www.spedorient.com/transport-agabaritic/