Oferte Mercedes-Benz rulate Certified la Auto Schunn: E 220 d Coupé vs. E 300

277
Oferte Mercedes-Benz rulate Certified la Auto Schunn: E 220 d Coupé vs. E 300

Alegerea unei noi mașini este o decizie importantă, iar atunci când ai în vedere un anumit model Mercedes, există posibilitatea de a opta pentru unul din modelele de mașini rulate Certified, din oferta Auto Schunn.

Pe site-ul www.auto-schunn.ro ai posibilitatea să selectezi cele mai interesante și atractive modele de auto rulate Timisoara și apoi să le testezi la reprezentanță.

Auto Schunn România, dealer auto – reprezentante auto noi si rulate in: Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara, oferă clienților săi diferite modele de vehicule rulate, testate și verificate minuțios, care au calitatea Certified și reprezintă o alegere excelentă.

Printre cele mai apreciate modele Mercedes de masini rulate se numără Mercedes E 300 și Mercedes E 220 d Coupé.

Mercedes-Benz E 300 D Premium Multibeam Keyless Exclusive este o limuzină elegantă aflată în oferta de auto rulate Certified de la Auto Schunn la prețul de 57.290 euro fără TVA, redus de la prețul de listă de 85.680 euro cu TVA inclus.

Fabricat în anul 2021, autoturismul hybrid diesel are un rulaj de 11.500 km. Motorul capacitatea cilindrică de 1950 cm³ dezvoltă o putere de 194 cp.

Impresionant prin eleganță vehiculul beneficiază de o vopsea metalizată negru obsidian, asortată cu jantele din aliaj de noi de 19 inch și cu interiorul tapițat în piele bej macchiato ornamente din lemn de frasin.

Dotările opționale pentru siguranță și confort oferă un plus de atractivitate acestui model deosebit. Pachetul Premium este completat de servicii adiționale pentru vehicule electrice și plug-in hybrid.

Sistemele de asistență în timpul conducerii, suspensia adaptabilă Agility control și pachetul de asistență la parcare cu cameră 360 ° oferă deplină siguranță la volan, precizie și manevrabilitate. Interiorul este proiectat pentru a oferi confort superior,  cu ajutorul pachetului suplimentar de depozitare, cablul de încărcare pentru priză, sistem de sonorizare Burmester surround.

Cei ce își doresc un vehicul sportiv, cu aspect dinamic pot alege modelul Mercedes-Benz E 220 d Coupé AMG Premium Driving Pano Multibeam.

Autoturismul se află în oferta de auto rulate Certified de la Auto Schunn la prețul de 57.990 euro fără TVA, redus de la 69.008 euro fără TV, preț de listă. Produs în 2020, automobilul Mercedes Benz E220 are un rulaj de 23.000 km. Motorul cu puterea de 194 cp are un consum de combustibil Diesel relativ modest, cu o medie de 5 l/100km.

Dinamic și robust acest vehicul are caroseria de nuanța albastru briliant, asortata perfect cu jantele din aliaj AMG, 50.8 cm, cu design multe spițe. Interiorul de culoare neagră oferă un accent elegant datorită scaunelor îmbrăcate în piele Artico și microfibră și a ornamentelor din lemn de frasin negru poros.

Pachetul opțional de iluminare Multibeam LED este completat de linia AMG și opțiunea Magic Vision Control, pentru un plus de siguranță la volan.

Sistemul de climatizare Thermotronic și multimedia MBUX oferă un plus de confort și stare de bine la volanul acestui model interesant de la Mercedes.

Asistența adaptativă pentru faza lungă și sistemul inteligent de iluminare ajută în special în cazul deplasărilor pe trasee lungi, în perioada nopții.

Pachetul de oglinzi rabatabile electric oferă un plus de vizibilitate în diferite condiții meteo.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare