Medicamente pentru tratarea infecțiilor urinare se cumpără din farmaciile online

1155
medicamente tratare infectii urinare

Majoritatea femeilor cunosc foarte bine efectele îngrozitoare ale infecțiilor urinare, dar foarte puține dintre ele știu ce anume poate provoca infecția urinară. În primul rând, bacteriile sunt vinovatele care provoacă infecția urinară. Principalul tip de bacterii care cauzează infecții urinare este cunoscut sub numele de E. coli, dar și alte forme de bacterii pot cauza ocazional acest tip de problemă.

Bacteriile care cauzează infecția urinară se găsesc frecvent în jurul rectului și în interiorul vaginului. Bacteriile se deplasează apoi prin uretră în tractul urinar, provocând infectarea acestuia. Infecția afectează de obicei vezica urinară dar poate afecta de asemenea rinichii și ureterul. Răspândirea bacteriilor care provoacă infecții urinare se datorează adesea igienei personale precare. Este foarte important să te asiguri că rectul și zonele vaginale sunt curățate corespunzător.

Un alt mod prin care bacteriile sunt introduse în tractul urinar este prin actul sexual. Bacteriile infecțioase găsite în interiorul sau în jurul vaginului sunt transportate în uretră în timpul actului sexual. Acestea sunt apoi răspândite în vezică și în alte părți ale sistemului urinar. Se crede că femeile care au mulți parteneri sexuali sau care întrețin frecvent relații sexuale sunt mai predispuse la infecții ale tractului urinar. În plus, s-a constatat că diafragmele ajută la provocarea infecțiilor urinare, prin urmare, femeile care folosesc o diafragmă prezintă un risc mai mare de a suferi o infecție urinară. Cu toate acestea, se crede că urinarea după actul sexual va reduce șansele de a dezvolta o infecție a tractului urinar.

A aștepta mult timp pentru a urina poate provoca, de asemenea, infecții urinare. Acest lucru se datorează în principal faptului că așteptarea prea lungă va determina slăbirea vezicii urinare. În timp, acest lucru va duce la reținerea urinei vezicii urinare, ceea ce va duce la o creștere a bacteriilor din vezică și astfel se va crea o infecție. Prin urmare, este necesar să respecți chemarea naturii și să ușurezi imediat ce poți, pentru a reduce la minimum probabilitatea de a contacta o infecție de tract urinar.

Din păcate, pacienții care utilizează catetere sunt, de asemenea, expuși riscului de a dezvolta o infecție a tractului urinar. Cateterele sunt de obicei utilizate de pacienții care nu pot urina singuri sau nu pot ajunge la toaletă. Introducerea cateterului în uretră crește riscul formării bacteriilor infecțioase în tractul urinar și poate provoca infecții urinare la astfel de persoane.

Și un stil de viață nesănătos poate provoca infecții urinare la unele persoane. Lipsa unei diete adecvate cu cantitățile recomandate de apă consumate pot crește foarte mult șansele de infectare.

Odată contactate, infecțiile urinare se pot trata cu ajutorul medicamentației corecte. În farmacia online PharmaPlus-Online.ro poți găsi o gamă variată de medicamente adecvate tratării acestei probleme.

17 produse stau așezate pe rafturile farmaciei online Pharmaplus cu prețuri cuprinse între 14,90 lei și 81 lei. Oricare dintre acestea poate fi un bun aliat pentru combatarea infecțiilor urinare. Comandă și tu, accesând pagina web www.pharmaplus-online.ro/medicatie-pe-afectiuni/infectie-urinara.