LOG HOME – Case din lemn puternice, rezistente și sofisticate

1101
Log Home - Constructii case din lemn

În ziua de astăzi, multe persoane aleg să își construiască o casă din lemn deoarece doresc spații larg deschise și un mediu mai ecologic de convețuit. De-a lungul timpului s-au implementat multe modificări aduse cadrului de lemn pentru a-i spori rezistența și practicitatea.

O mulțime de constructori, arhitecți și proprietari cunosc diferitele avantaje ale obținerii unui cadru din lemn.

O mare caracteristică a lemnului este că oferă un design diferit în comparație cu alte materiale.

Datorită rezistenței sale, o casă din lemn are o lungă perioadă de viață. Dacă, cadrul este din cherestea autentică, te poți aștepta ca acesta să dureze toată viața. Este important să fie adăugate elemente de conservare a lemnului pentru ca acarienii și elementele neplăcute de mediu să nu îl poată deteriora.

Cheltuielile totale cu forța de muncă sunt reduse din cauza cursului rapid de acțiune, astfel încât proprietarul poate economisi mai mulți bani.

O casă din lemn consumă mai puțină energie, mai ales în lunile de iarnă. Izolația este un factor decisiv în ceea ce privește încălzirea casei. Un încălzitor centralizat este cel mai bun pentru casele din lemn, deoarece lemnul poate fi încălzit fără efort. Tot cu ajutorul unei bune izolații, zgomotul poate fi redus la minimum, astfel încât proprietarul să se simtă mult mai confortabil în casa sa.

Siguranța trebuie să fie cel mai important element în construirea casei. Asigură-te că, constructorul pe care îl angajezi realizează structuri din lemn cu profesionalism și este de încredere.

Pentru a obține o casă din lemn rotund puternică, de lungă durată, funcțională și sofisticată, poți apela la compania Log Home din Vatra Dornei, județul Suceava. Întreaga echipă îi poate ajuta pe cei interesați să ridice o casă din materiale din lemn de înaltă calitate pentru a obține un aspect excelent.

Societatea își desfășoară activitatea în cadrul construcțiilor din lemn de peste 15 ani, dobândind în tot acest timp o experiență bogată care o ajută să execute lucrările cu un minim de bătăi de cap. Astfel, peste 100 de case din lemn rotund au fost construite de către cei de la Log Home, printre care și cabane din lemn, leagăne, foișoare, băncuțe și alte diverse decorațiuni rustice.

Buștenii folosiți sunt de calitate superioară, au diametrul peste 30 cm, sunt îmbinați prin chertare fără a se folosi accesorii metalice. Lemnul cel mai preponderent folosit pentru construcții este lemn de molid. Prețul costrucțiilor se calculează în funcție de suprafața construcției, pe metru cub de lemn rotund inclus în construcție.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare