Locuiești în afara orașului Piatra Neamț și vrei să ajungi repede la serviciu? Află AICI cum poți face acest lucru fără să cheltui prea mult!

1442

Multe persoane care locuiesc în afara orașului Piatra Neamț lucrează la firme situate în centrul acestuia, un număr important de societăți având ca angajați oameni din localitățile din apropiere. 

O mare problemă este reprezentată de mijloacele de transport cu care aceștia pot ajunge la muncă. Dacă te afli printre ei și vrei să eviți autobuzele puse la dispoziție de autoritățile locale sau de firmele care oferă astfel de servicii, există câteva alternative care te vor ajuta să ajungi mai repede la slujbă, fără să cheltui prea mult.

Află care sunt cele mai sigure și mai economice mijloace de transport!

În funcție de cât de departe locuiești de oraș, ai mai multe alternative atunci când alegi un alt  mijloc de transport decât autobuzul sau microbuzul. Printre acestea se numără bicicletele și scuterele, care sunt și cele mai economice. Va trebui să ții cont, însă, și de cât de departe stai de locul de muncă. Astfel, poți alege dintre:

  • Bicicleta clasică

Fiind unul dintre cele mai sigure mijloace de transport, bicicleta clasică este una dintre preferatele multor persoane care fac naveta, mai ales dacă distanța pe care o au de parcurs nu este foarte mare. Mai mult, aceasta va fi de departe cea mai ieftină variantă atunci când nu vrei sa mergi cu autobuzul, mai ales în vremurile actuale.

Mai mult, alegând bicicleta, te vei bucura de nenumărate avantaje. Există o mulțime de modele disponibile, dintre care poți alege ceea ce îți place. Poți opta pentru unele cu mai multe viteze, cu diferite sisteme de siguranță, sau, pur și simplu, poți lua una mai ieftină, dacă nu ești dispus să cheltui foarte mult.

  • Bicicleta electrică

Având în vedere succesul bicicletei clasice, mulți producători au început să realizeze și modele electrice. În ultimii ani, acestea au devenit destul de populare în România, așa că, dacă ai nevoie de un mijloc de transport mai rapid, poți alege o astfel de variantă. Mai mult, în momentul în care i se termină bateria, o poți conduce ca pe una obișnuită.

Bicicleta electrică costă mai mult decât cea clasică, însă trebuie să ai în vedere economia pe care o faci într-un an de zile, când nu mai trebuie să plătești bilete de autobuz. Și asta fără să mai pui la socoteală cât stai să aștepți în stație!

  • Scuterul electric

Scuterul electric este un alt mijloc de transport ieftin și rapid, cu care poți ajunge la serviciu fără să mai fi nevoit să petreci timp îndelungat în stație sau în trafic, fiindu-ți foarte ușor să te strecori cu el printre mașini. Dacă te tentează o astfel de variantă, cu un singur click aici, poți descoperi o mulțime de modele, dintre care poți alege unul în funcție de gusturile și de criteriile tale de selecție.

Dacă ești în căutarea unui mijloc de transport alternativ pentru a ajunge la serviciu în Piatra Neamț, poți evita cu succes autobuzul, trenul sau microbuzul, alegând o bicicletă sau un scuter, care nici nu te costă o avere. În cazul în care nu ai luat în considerare o astfel de variantă până acum, nu ar strica să te orientezi către una dintre cele prezentate mai sus, în funcție de bugetul tău și de cât de departe locuiești de oraș.

Credit photo: https://www.ebikeshed.com/

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare