Jucăriile favorite ale băieților. 7 idei de cadouri pentru cei mici

454
Jucăriile favorite ale băieților. 7 idei de cadouri pentru cei mici

Copiii sunt cele mai mari bucurii ale vieții și de aceea prilejurile de a le oferi cadouri sunt întotdeauna binevenite. Entuziasmul cu care micuții primesc o jucărie colorată sau un joc nou ne amintesc de cei mai frumoși ani ai vieții, cu povești, personaje fantastice și mulți prieteni de joacă. Pentru alegerea celor mai frumoase daruri, vă prezentăm câteva recomandări ce vor fi apreciate de năzdrăvanii voinicei:

Jocuri de construcție 

Printre cele mai populare jucării pentru băieți sunt jocurile de construcție, disponibile într-o gamă largă de modele, forme și culori. Nivelul de dificultate este adaptat la vârsta copiilor, așa că puteți alege diferite seturi de cuburi, cărămizi și piese pe  care cei mici să le combine în mod creativ, pentru realizarea unor clădiri, orașe, mașini, personaje din filme de animație și multe altele. Astfel, le puteți oferi cadouri inspirate, pe care să le folosească atunci când se joacă singuri acasă sau când se întâlnesc cu prietenii.

Instrumente muzicale de jucărie

Dezvoltarea simțului artistic începe din copilărie, așa că un cadou frumos pentru băieți poate fi un instrument muzical, care să le stimuleze curiozitatea și să-i familiarizeze cu lumea muzicii. Pot fi jucării muzicale sau instrumente de jucărie (trompetă, chitară, muzicuță, vioară, xilofon). Dacă cel mic are înclinație către domeniul artistic, darurile pot trece la nivelul următor, și anume la instrumente muzicale adevărate, potrivite pentru viitoarea vedetă.

Jocuri cu meserii 

Printre jucăriile favorite ale băieților se numără și jocurile cu meserii, care le dau ocazia să interpreteze diferite roluri și să-și imagineze profesiile pe care le vor avea când vor crește mari. Puteți alege seturi de unelte, jocuri educative și alte accesorii caracteristice unor meserii, precum inventator, chimist, doctor, magician, bucătar, pompier, aviator și multe altele. Cei mici vor învăța mai ușor noțiunile predate la grădiniță sau la școală și vor descoperi care le sunt pasiunile.

Animale de pluș

Printre cele mai îndrăgite jucării sunt animalele de pluș, adevărate simboluri ale copilăriei. Ursulețul de pluș, iepurașul pufos sau dinozaurul vesel, ca și plușurile cu minioni, ștrumfi și alte personaje din filme, jocuri și benzi desenate reprezintă cadouri potrivite pentru băieți. Se vor bucura mereu de o nouă figurină pe care s-o adauge la colecția de pufoșenii.

Roboței

Copiii de azi sunt familiarizați cu tehnologia, iar băieții se joacă încă de mici cu  jucării digitale și gadgeturi amuzante. Printre cadourile favorite ale băieților se află roboții, disponibili într-o largă varietate de modele, potrivite pentru toate vârstele. Alegeți seturi de construcție roboți, extensii pentru jocurile cu supereroi robotizați,   animale robotizate, roboței interactivi vorbitori, roboți mașinuțe, kituri de robotică.

Machete de avioane, mașini, rachete

Similare jocurilor de construcție, machetele reprezintă idei de cadouri pentru băieți pe care le puteți încerca atunci când vreți să-i faceți o bucurie unui copil pasionat de știință și tehnică. Sunt jucării educative care-i atrag pe cei mici prin originalitatea lor și le dau satisfacția realizării de la A la Z a unui model de avion, mașină, rachetă și alte aparate complicate.

Mașinuțe și trenulețe de jucărie 

Aceste jucării clasice continuă să fie printre jucăriile favorite ale băieților. Alegeți dintre sute de mașinuțe de jucărie: vehicule, camioane, mașini de Formula 1, mașinuțe cu telecomandă, automobile de plastic sau trenulețe electrice, pe care să le monteze pe kilometri întregi de șină, cu toate figurinele incluse în seturile de jocuri cu trenuri.

Optați pentru jucării interesante, care să le ofere băieților posibilitatea de a cunoaște lucruri noi și oferiți-le jocuri potrivite pentru vârsta și pasiunile lor.