Hotel Bohemia *** – Cazare la superlativ în orașul Bacău

1763
Hotel Bohemia Bacau

Hotel Bohemia din Bacău se distinge prin stilul său elegant şi frumos, oferind o întreagă gamă de servicii menită să satisfacă exigenţele oricărui client.

Hotelul a devenit un punct de reper important pentru oricine este interesat de o noapte sau de mai multe nopți de cazare în orașul Bacău.

Indiferent de scopul vizitei, fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri, de o oprire de o noapte sau pur si simplu o vizită de agrement, asteptările clienților nu vor fi înşelate dacă vor alege această locație.

Hotel Bacau

Hotel Bohemia se află în apropierea gării, pe strada Gheorghe Donici și se impune printr-o arhitectură impresionanta, ușor misterioasa chiar, iar structura sa a fost concepută să satisfacă cât mai multe dintre cerințele clienților săi.

Locația pune la dispoziție 25 camere, fiecare fiind unică prin stilul şi rafinamentul său. Mobilate modern cu piese de mobilier din lemn masiv de tei, camerele sunt dotate cu paturi confortabile, duble sau twin. Încăperile sunt echipate cu aer condiționat, telefon, TV conectat la rețea de cablu, internet wireless, minibar, cosmetice, uscător de păr și au baie proprie cu cabină de duș.

Cazare Bacau

Pentru o noapte de cazate, prețul unei camere în regim dublu este de 195 lei iar în regim single este de 165 lei. În prețul cazării este inclus micul dejun, pentru a începe ziua plin de energie. Orice copil cu vârsta de până la 12 ani se poate caza gratuit dacă doarme în unul dintre paturile existente în cameră. La cerere, se poate adăuga și un pat suplimentar. Check-in-ul în această unitate de cazare Bacău începe la ora 14.00 iar check-out-ul se efectuează până la ora 12.00.

Hotelul dispune de o sală de conferințe perfectă pentru cei din mediul business, având o capacitate de 25 de locuri. Sala este dotată corespunzător cu tot ceea ce este nevoie, cu videoproiector, ecran proiecție, sistem de sonorizare, internet wireless, tablă albă, aer condiționat, lumină naturală.

Restaurant Bacau

Personalul, componenta umană de la Hotel Bohemia, este înzestrat cu ospitalitate, abilitatea de a anticipa şi întâmpina nevoile clienţilor, acordând o mare atenţie detaliilor.

Atât oaspeții hotelului cât și alte persoane din exterior se pot răsfăța în Restaurantul Savarin, incintă ce aparține Hotelului Bohemia. Inaugurat în acest an, restaurantul este o locație elegantă, aparte care oferă opțiuni și alegeri culinare diferite. Meniul este simplu și curat, cuprinde rețete din multe locuri deosebite ale lumii, printre care și rețete cu accente asiatice.

Dacă ajungi prin zonă și dorești să te cazezi într-un loc prietenos, curat și elegant, alege cu încredere Hotel Bohemia Bacău și nu vei da greș.

Hotel Bohemia din Bacau