Gazonul sintetic, soluția ideală pentru un teren sportiv

1029
Gazon artificial sintetic

Școlile, facilitățile de agrement și chiar unele ligi profesionale sportive aleg din ce în ce mai mult gazonul sintetic în detrimentul terenurilor acoperite cu iarbă naturală. Gazonul sintetic este format din lamele de iarbă artificială cusute într-un material de sprijin și împletite cu mărgele de cauciuc și nisip.

Costurile mai mici și întreținerea redusă constituie unele dintre motivele principale pentru care un teren de fotbal poate lua în considerare instalarea gazonului artificial. Un asemenea gazon nu necesită cosire și are nevoie de o întreținere minimă.

În cazul cluburilor de fotbal, acestea pot obține un profit mai bun în urma jocului pe gazon sintetic, deoarece el permite mai mult timp de joc. Gazoanele artificiale permit meciurilor să continue pe orice tip de vreme.

Un teren acoperit cu gazon artificial creează condiții pentru trecerea rapidă a mingii în timp ce denivelările și iarba neuniformă perturbă mișcarea acesteia. Aceste obstacole sunt absente pe un gazon artificial. Pe un câmp natural de iarbă, ritmul jocului depinde de calitatea câmpului.

Dacă ai nevoie de un gazon sintetic pentru un teren sportiv, Hattrick Sport din Rădăuți, județul Suceava poate fi partenerul tău de încredere care te poate ajuta cu furnizarea și cu montajul său în mod profesional.

Gazonul artificial Hattrick Sport are multiple avantaje precum costuri reduse de întreținere, rezistență sporită în timp, costuri de amenajare reduse, condiții bune de joc, posibilitate utilizare multiport, aspect impecabil al gazonului.

Până în prezent, compania a amenajat peste 350 de terenuri cu gazon în județul Suceava dar și în județele învecinate cum ar fi în Bacău, Bistrița, Botoșani, Iași și Neamț.

Principalele produse comercializate în cadrul firmei sunt acestea:

  • Gazon fotbal – pentru amenajarea terenurilor de fotbal de profesioniști și de amatori
  • Gazon tenis – exclusiv pentru amenajarea terenurilor de tenis pentru profesioniști și amatori
  • Gazon multisport – gazon pentru amenajarea terenurilor multisport de fotbal și tenis, handbal și tenis, baschet și tenis, fotbal și volei, etc.
  • Gazon decorativ – soluția perfectă pentru a obține o suprafață rezistentă, ușor de întreținut și cu aspect natural
  • Accesorii teren – accesorii sportive necesare dotării terenurilor și sălilor de sport
  • Adeziv – un adeziv rezistent la umezeală, îngheț/ dezgheț și alte fenomene meteorologice
  • Nisip cuarțos – folosit la instalarea gazonului pe terenurile sportive
  • Granule cauciucate –produse care au funcția de a amortiza contactul dintre jucător și teren
ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare