Excavatoare de închiriat în Bacău și restul Moldovei

2234
inchirieri excavatoare Piatra Neamt, Bacau

Excavatoarele sunt vehicule tehnice utilizate în principal pentru a săpa șanțuri, gropi sau fundații. Acestea sunt folosite și în alte scopuri cum ar fi demolarea, ridicarea și plasarea materialelor grele, în special a țevilor, în activitățile de minerit, dragări fluviale, amenajarea teritoriului.

Când ai o sarcină dificilă de îndeplinit în domeniul excavării întotdeauna este o idee bună să foloseşti utilajul potrivit pentru acea lucrare. De aceea, în multe cazuri, este recomandat să folosești excavatoare și alte utilaje închiriate în loc să investești mulți bani în echipamente noi.

Poți închiria excavatoare și alte utilaje pentru construcții indiferent dacă ești din Bacău, din alte orașe ale Moldovei sau de oriunde altundeva din țară, de la AVEGO, un lider zonal în excavații și demolări.

Demolare aeroport vechi Bacău
Demolare aeroport vechi Bacău

Compania băcăuană execută lucrări de demolare mecanizată, lucrări de excavații și terasamente, închiriere utilaje de construcții.

AVEGO investește permanent în resursa umană și în flota de utilaje de care dispune cu scopul de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate. Personalul firmei este calificat și poate realiza orice fel de lucrare mecanizată la cele mai înalte standarde îndeplind normele de siguranță cu mult profesionalism.

Misiunea companiei este de a asigura calitatea rezultatelor la termenele prevăzute în concordanță cu cerințele și particularitățile fiecărui client în parte, practicând cele mai competitive prețuri de pe piață.

În ceea ce privește serviciul de închirieri utilaje pentru construcții, acestea se pot închiria oriunde în țară, cu sau fără combustibilul de care au nevoie. Clienții interesați pot primi consultanța necesară cu privire la utilajele pe care doresc să le închirieze în funcție de specificul oricărei lucrări.

Utilajele de construcții care se pot închiria de la compania AVEGO sunt următoarele:

  • Autogreder O&K cu greutatea de 18 tone
  • Cilindri compactori HAMM/ BOMAG cu greutatea de 14-20 de tone
  • Buldozere Caterpillar cu greutatea cuprinsă între 18 și 24 tone
  • Autobasculante 8X4- IVECO/ MAN/ VOLVO/ DAF benă 18-22 mc
  • Excavatoare pe șenile Caterpillar sau Kobelco cu greutatea cuprinsă între 25 și 44 tone, cu cupe de excavare de 1.5-2.1 mc, cupă de taluz
  • Excavatoare pe șenile pentru demolări Caterpillar cu greutatea cuprinsă între 28 și 38 tone dotate cu picon (1.8-3.5 tone), pulverizator de beton (2.2-3.5 tone) și foarfece de demolare (1.8-2.3 tone)

inchirieri excavatoare Piatra Neamt, Bacau

Pentru a afla mai multe detalii despre compania AVEGO și despre serviciile sale, inclusiv despre închirierea de excavatoare și alte utilaje necesare construcțiilor poți suna la numerele de telefon 0746 336 336, 0740 271 656 sau poți accesa pagina web www.avego.ro/inchiriere-utilaje-de-constructii/

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare