Distribuitor în judeţul Neamţ dezinfectanţi avizaţi de Ministerul Sănătăţii

1308
dezinfectanti

BEST DISTRIBUTION SRL din Suceava este distribuitor în judeţul Neamţ materiale biocide, dezinfectanţi avizaţi de Ministerul Sănătăţii din România. Compania este capabilă să asigure LIVRAREA RAPIDĂ DIN STOC în municipiile Piatra Neamţ, Târgu Neamţ şi Roman sau oriunde altundeva în judeţul Neamţ.

Dezinfectant pentru maini - Soft Care Des E Spray H5

Dezinfectant pentru mâini – Soft Care Des E Spray H5

Dezinfectant lichid pentru maini, dezvoltat pentru dezinfectarea fara apa a mainilor. Nu contine parfum (recomandat pentru utilizare in zonele de manipulare a alimentelor). Contine agenti de hidratare care impiedica iritarea pielii.Aplicati 3 ml de produs pe mainile curate si uscate si frecati bine, acordand o atentie deosebita unghiilor si intre degete, timp de 1 minut, pana la evaporarea totala.Avizat de Ministerul Sanatatii!

Mod de ambalare: bidon 5 litri

Dezinfectant pentru suprafete - Alcosan VT10

Dezinfectant pentru suprafeţe – Alcosan VT10

Alcosan este sigur în utilizarea pe suprafeţele cu contact alimentar şi se evaporă rapid fără a lăsa reziduri. Este recomandat pentru utilizare în ariile cu risc ridicat de contaminare, pentru curăţarea şi dezinfectarea benzilor transportoare, a maşinilor de îmbuteliere şi a altor echipamente, după mici scurgeri de produse etc. Este de asemenea recomandat pentru aplicare în timpul pauzelor tehnologice scurte, pentru menţinerea unui nivel ridicat de igienă, corespunzător standardelor, până la reluarea producţiei. Alcosan este adecvat pentru utilizarea prin pulverizarea cu ajutorul unei pompe manuale sau prin ştergere umedă cu laveta curată.

Mod de ambalare: bidon 5 litri.

VEZI TOŢI DEZINFECTANŢII DISPONIBILI PE SITE-UL DISTRIBUITORULUI

https://serveteledehartie.ro/96-dezinfectanti-avizati-ms

dezinfectanti