Dinosans – important producător român de cutii de carton

1233
Cutii din carton

Cutiile de carton sunt folosite de un număr mare de companii și de persoane fizice. Cutiile sunt excelente pentru ambalarea diverselor produse cum ar fi încălțăminte, cadouri, alimente, cosmetice, cărți, etc și pentru transportul articolelor dintr-un loc în altul.

Cartonul este un material foarte rezistent, deoarece este format din fibre. De asemenea, proprietățile sale ușoare îl fac ideal pentru transportarea greutăților mai grele, deoarece nu adaugă o greutate suplimentară, sunt ușor și sigur de transportat, deoarece nu au margini ascuțite. Cutiile sunt degradabile bio și nu provoacă niciun impact asupra mediului. Procesul de confecționare a cartonului este unul ușor iar din această cauză, prețul acestor cutii din carton este unul destul de mic.

Cumpărând en-gros cutii de carton poți economisi sume importante de bani. Fiecare mișcare necesită o cantitate mare de cutii de diferite dimensiuni. Folosirea acestora este potrivită pentru că disponibilitatea cutiilor este mare, existând multe companii care oferă aceste produse la un preț rezonabil.

Un producător român important de cutii de carton este compania Dinosans din județul Hunedoara. Dinosans produce cutii carton pentru ambalarea cadourilor, cosmeticelor, încălțămintei, alimentelor, etc, într-o gamă largă de dimensiuni, forme și stiluri.

Există mai mulți factori care contribuie la popularitatea cutiilor produse de Dinosans. Acestea sunt foarte durabile datorită cantității mari de fibre prezente în ele. De asemenea, prețul cutiilor este foarte mic iar acestea pot fi cumpărate în vrac pentru o sumă mică de bani. Cutiile Dinosans sunt facil de manevrat și sunt ușoare.

Compania deține un număr de 15 angajați iar cu ajutorul acestora a reușit întotdeauna să ofere servicii și produse optime care să satisfacă nevoile clienților din România. Toate serviciile și produsele oferite sunt controlate și evaluate după un plan stabilit anterior.

Prin intermediul site-ului web al companiei, www.dinosans.ro, clienții interesați de prețul cutiilor de carton îl pot calcula, introducând detalii referitoare la lungimea, lățimea, înălțimea sau tipul cartonului în secțiunea Calculator Preț.

Valoarea minimă a unei comenzi trebuie să fie de 500 lei + TVA.

Dinosans produce atât cutii la comandă cât și cutii standard. Un număr mare de cutii se află pe stoc.

Astfel, compania deține stocuri mari de peste 1000 de bucăți cu cutii de dimensiunea: 990/390/290h, 590/390/285h, 585/390/185h, 400/250/300h, 380/275/190h, 286/178/116, etc. Ele pot fi cutii clasice natur, clasice natur Galia sau cutii cu capac Galia, pot fi confecționate din carton de tip 3 sau 5 iar prețul lor variază între 1.85 lei și 9.5 lei/ bucata.