Cum să alegi culoarea pantofilor la stilizație?

677
O garderobă bogată este o vitrină a fiecărei femei îngrijite și elegante. Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că, uneori, alegerea pantofilor care să se potrivească cu restul garderobei poate fi problematică. Există destul de multe reguli care descriu o potrivire adecvată a pantofilor. Ce trebuie să știi?

Poșetă, curea și încălțăminte

Acesta este un trio nedespărțit care ar trebui să aibă întotdeauna o culoare potrivită. Desigur, o curea nu este întotdeauna necesară, dar geanta de mână și o încălțăminte de damă sunt un must-have pentru aproape fiecare ținută. Regula în acest caz este foarte simplă. Dacă geanta de mână este neagră, pantofii ar trebui să fie la fel. Dacă este maro, încălțămintea trebuie să fie și ea maro. Această regulă poate fi simplificată și se poate spune că toate accesoriile pentru garderobă ar trebui să fie în aceeași nuanță. Aceasta este o simplificare mare, deoarece datorită acestui principiu nu trebuie să te temi că întreaga stililizație va fi exagerată. Detaliile în aceeași nuanță aduc armonie fiecărui set.

Negrul și maroul nu se iubesc

Un lucru foarte important este că negrul și maroul nu arată bine împreună. Nu trebuie purtate împreună. Deci, dacă ai pantaloni negri sau o fustă neagră, nu purți pantofi maro la ei. În mod similar, va fi și invers – încălțămintea neagră nu este potrivită pentru hainele maro. Această regulă ar trebui, de asemenea, extinsă la bleumarin. Aceste nuanțe sunt prea apropiate unele de altele pentru a arăta bine una lângă alta, dar în același timp nu se armonizează. Împreună nu arată bine, ci mai degrabă sugerează grabă în timpul îmbrăcatului. Este mai bine să eviți astfel de combinații și să alegi seturi mai clasice.

Contrast

Dacă nu porți centură sau poșetă, îți poți permite mai multă libertate în alegerea culorii pantofilor tăi. În acest caz, poți urma principiul culorilor contrastante. Ea spune că pantalonii și pantofii ar trebui să fie în nuanțe opuse unul pe celălalt. Datorită acestui fapt, vei obține conexiuni îndrăznețe care atrag atenția. Aceasta este o propunere foarte bună pentru femeile care doresc un stil distractiv și distinctiv. Cu toate acestea, nu este recomandat la costume oficiale și  seturi elegante. Atunci contrastul nu este indicat.

Albul este universal

Deși pantofii albi nu sunt foarte iubiți de mulți oameni, asta nu schimbă faptul că sunt foarte universali. Pantofii albi pot fi purtați cu haine de toate culorile – chiar și cele negre. Desigur, într-o astfel de combinație, va fi un duo foarte curajos, dar va fi, de asemenea, bine asortat. Albul este o culoare deosebit de populară la încălțăminte sport. Aceasta poate fi combinată cu pantaloni sport în orice nuanță. Astfel, aceasta este o propunere interesantă pentru iubitorii unui aspect frumos în timpul antrenamentului. În cazul pantofilor sport, merită să alegi modele albe cu aplicații colorate. Sunt modele mai distractive care, în același timp, oferă multe oportunități de stilizațare. Mulțumită acestui fapt, pantofii albi reprezintă întotdeauna punctul pe i.