Cum să ai o casă sigură?

527
Cum să ai o casă sigură?

Casa ta ar trebui sa fie un refugiu sigur – undeva unde sa te simti fericit si in siguranta, iar pastrarea ei protejata nu trebuie sa fie dificila. Cu doar cativa pasi simpli, puteti face o mare diferenta pentru linistea dumneavoastra sufleteasca.

Casa ta ar trebui sa fie un refugiu sigur – undeva unde sa te simti fericit si in siguranta, iar pastrarea ei protejata nu trebuie sa fie dificila. Cu doar cativa pasi simpli, puteti face o mare diferenta pentru linistea dumneavoastra sufleteasca.

Camerele de securitate sunt o solutie perfecta

Cu gama noastra de camere de securitate, puteti vedea si auzi ce se intampla in interiorul si in afara casei dvs. Cele mai recente camere de securitate inteligente, usor de utilizat,  pot fi vizualizate de oriunde pe un smartphone, tableta sau computer. Cautati functii, inclusiv inregistrarea declansata de miscare, vederea nocturna in infrarosu si capacitatea de comunicare audio bidirectionala. Aflati mai multe despre  gama noastra de camere inteligente si despre ce pot face acestea pentru dvs. Comanda de pe site-ul comenzi.ro si cu siguranta veti obtine cele mai bune rezultate.

  • Iluminati zona frontala si gradina

Intrusilor le place sa lucreze sub acoperirea intunericului, asa ca iluminarea gradinii atunci cand este intuneric este o modalitate buna de a-i descuraja. De asemenea, poate face mai sigur mersul prin curte si gradina pe timpul noptii.

Cea mai eficienta optiune sunt  luminile de securitate activate prin miscare , care pot fi instalate in fata sau in spatele casei.

  • Instalati o alarma vizuala de securitate

A avea o  alarma de securitate  in exteriorul casei tale poate ajuta la descurajarea intrusilor. In plus, unii asiguratori de locuinte ofera o reducere la alarmele aprobate, asa ca merita sa consultati ofertele.

  • Cresteti securitatea portilor si a gardurilor

Nu le oferi intrusilor o cale usoara, datorita unei porti vechi sau a unui gard stricat. Va recomandam ca o poarta de gradina sa aiba aceeasi inaltime ca si peretii sau gardurile alaturate si sa fie construita in siguranta. Portile metalice  sunt mai greu de distrus decat alternativele din lemn masiv, iar structura lor deschisa inseamna ca nu ofera acoperire pentru un intrus. Verificati daca balamalele, surubul si  lacatul  sunt fixate pe partea de gradina. Si, daca este posibil, instalati doua incuietori diferite pe o poarta.

Asigurati-va ca toate gardurile dvs. sunt in stare buna – panourile deteriorate ar putea permite hotilor sa cerceteze zona si chiar sa aiba acces. Luati in considerare fixarea  panourilor cu spalier  in partea de sus a gardului sau a peretelui sau cautati-le p

e cele care le au incorporate. Acestea vor fi suficient de puternice pentru a sustine o planta cataratoare, dar nu si un intrus catarator.

  • Pastrati in siguranta cheile de rezerva

Nu lasati cheile de rezerva sub o oala din gradina din fata. Un seif pentru chei montat pe perete   protejeaza in siguranta cheile, mai ales daca se afla intr-o locatie discreta. Au un corp intarit care poate rezista la ciocanire si taiere. Orice vizitator poate accesa cheile casei fara a fi nevoie de seturi suplimentare.

Acestea sunt doar o parte din sfaturile care v-ar putea ajuta s a va securizati cat mai usor casa astfel incat sa nu aveti probleme cu hotii sau alti intrusi.