Corami Mob – mobilier PREMIUM realizat pe bază de comandă

1502
Mobila la comanda Suceava

Un spațiu din casă sau din birou este incomplet fără un mobilier adecvat. Interioarele unei case nu se limitează numai la vopseaua de pe pereți, perdele sau pardoseală, ci includ de asemenea, accesorii și obiecte, stil, culoare, calitate și multe altele.

Mobilierul realizat la comandă este un mod fin de a-ți decora casa exact așa cum dorești. Acesta îți poate reflecta stilul individual iar astfel poți obține o colecție de mobilier unic și atrăgător, pe care nimeni altcineva nu îl are. Este adevărat că mobilierul la comandă are reputația de a fi puțin scump, dar cu toate acestea, fiecare parte din el merită investiția ta.

Un astfel de mobilier este durabil iar materialele utilizate sunt de calitate superioară. Acest lucru se datorează faptului că timpul și atenția corespunzătoare sunt acordate construcției.

Câteva dintre motivele pentru care mobilierul la comandă a câștigat o mare popularitate până în prezent sunt:

  • Mediul fizic al casei este îmbunătățit atunci când este accesorizat cu mobilier la comandă, acesta fiind unic și elegant.
  • Poate fi asortat cu ușurință cu culoarea pereților sau a podelei tale.
  • Îți face casa să arate elegant și este o reflectare a personalității tale. Stilul atrage cu siguranță atenția la petreceri, mese și întâlniri.
  • Materialele utilizate în mobilierul personalizat pot fi de cele mai multe ori alese chiar de tine.
  • Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest tip de mobilier este că acesta este fabricat la fel cum dorești să fie. Este construit astfel încât, casa să pară spațioasă și elegantă.

Mobilier la comandă Suceava poți obține de la Corami Mob, o firmă cu peste 10 de experiență în acest domeniu. În tot acest timp, compania a onorat cu succes sute de comenzi de mobilă la comandă, în diverse dimensiuni, culori și stiluri, în funcție de preferințele consumatorilor în Suceava, Botoșani și alte localități din județ precum Rădăuți, Fălticeni, Vicov, Siret, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei sau Dorohoi.

Corami Mob poate furniza mobilier pentru întreaga casă dar și mobilier pentru pensiuni, birouri,  restaurante, baruri, grădinițe, școli, hoteluri, etc.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale mobilierului produs de Corami Mob este reprezentată de feroneria premium, BLUM Austria sau HAFELE Germania, certificată după standardele europene. În plus, bordurile sau canturile de tip ABS contribuie la un mobilier de calitate superioară, indiferent că este confecționat din pal melaminat sau din MDF vopsit.