Cauți un colțar extensibil deosebit pentru living?

1671
Cauți un colțar extensibil deosebit pentru living?
Havana Canapea

Camera de zi este acel spațiu din casă folosit pentru a ne odihni, pentru a ne distrage atenția, pentru a interacționa cu familia și pentru a petrece timp cu vizitatorii. Decorarea sa este esențială pentru a transmite tuturor un sentiment de plăcere. Stilul, iluminatul, culorile și mobilierul, în special canapeaua sunt esențiale.

Canapeaua este piesa de mobilier utilizată atât pentru decorarea mediilor, în principal a camerelor, cât și pentru a oferi confort și odihnă. Este una dintre piesele de mobilier pe care le folosim cel mai mult, iar de aceea alegerea sa nu trebuie să fie banală.

Pentru cei care dispun de suficient spațiu, un colțar este cel mai potrivit pentru toți membrii familiei.

Colțarele pot fi tapițate cu mai multe tipuri de materiale. Cel mai folosit material este stofa datorită elasticității și rezistenței sale. În plus, nu se deformează ușor și conferă un aspect foarte natural sufrageriei tale. O altă opțiune este imitația de piele, un finisaj foarte plăcut. Poți tapița colțarul chiar și cu piele, un material perfect pentru orice tip de mediu și care rezistă foarte bine odată cu trecerea timpului.

Din magazinul online Mobiladeluxonline.ro poți alege dintr-o gamă largă de modele, stiluri și tapițerii pentru a obține colțarul perfect pentru living-ul tău.

Colțarele vin în forme elegante și pot decora livingul cu stil și confort, fiind estetice și deosebit de funcționale. Formele pline și armonioase, tapițate în stofă, pluș, imitație din piele, piele, sunt confortabile și oferă experiența relaxării absolute.

coltar living ANIMA
Coltar living ANIMA

Colțarul ANIMA poate fi ideal pentru living, îmbinând funcționalitatea cu esteticul, pentru o încăpere în care ambianța să fie foarte plăcută. Produsul este foarte practic și comod, astfel relaxarea va fi asigurată. Șezutul este susținut pe structură din oțel, de arcuri dispuse în zig- zag, ce conferă confort și rezistență sporită. Colțarul se poate realiza la comandă, pe o multitudine de materiale disponibile, în diverse culori care să se potriveacă cu ambientul camerei.

coltar living MILANO
Coltar living MILANO

Poți adăuga un plus de stil și culoare, cu ajutorul colțarului MILANO. Structura sa poate fi tapițată în stofă, material calitativ și rezistent care asigură o textură moale și fină la atingere dar și cu piele ecologică, pluș sau piele.

coltar living AMORE
Coltar living AMORE

Colțarul AMORE poate amenaja modern și funcțional camera de zi. Cu dimensiuni generoase, acesta oferă un spațiu extrem de confortabil pentru întreaga familie. Tapițeria din stofă îndeplinește două roluri importante și anume, îi asigură canapelei calitatea și durabilitatea, în timp ce îi conferă un aspect deosebit. Colțarul este extensibil, oferind posibilitatea de a se transforma ușor într-un pat pentru oaspeți sau un loc de relaxare alături de cei dragi.

Acestea sunt doar câteva dintre modelele de colțare ce se pot achiziționa din magazinul online mobiladeluxonline.ro. Accesează-l și tu pentru a vedea modelele de mobilier disponibile.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare