Card FERMIER: credit pentru capital de lucru în agricultură fără rate lunare!

157
Card FERMIER: credit pentru capital de lucru în agricultură fără rate lunare!

Fermierii se confruntă adesea cu numeroase provocări în ceea ce privește finanțarea activităților agricole. Tocmai de aceea, am pregătit un articol care îi va ajuta să afle mai multe despre Cardul FERMIER, un instrument inovator care oferă acces la credit pentru capital de lucru fără să fie nevoie de rate lunare.

Descoperă mai jos cum funcționează acest card, care sunt criteriile de eligibilitate și cum se obține, precum și avantajele pe care ți le oferă! Astfel, vei avea o perspectivă completă asupra oportunităților de finanțare disponibile și o imagine mai clară despre cum poți să optimizezi afacerea ta din domeniul agricol.

 

Ce este Cardului FERMIER, și care sunt avantajele pe care ți le oferă ca agricultor

Într-un mediu de business în care inovația și rapiditatea sunt esențiale, un produs modern de finanțare poate face diferența în administrarea eficientă a unei afaceri. Cardul FERMIER este un instrument financiar care îți oferă, ca fermier, acces la finanțare flexibilă pentru capital de lucru în agricultură, fără a fi necesară plata ratelor lunare. Acest card funcționează similar cu un card, și poate fi utilizat pentru a plăți într-un mod facil și confortabil, având control și siguranță asupra tranzacțiilor efectuate.

Alege cardul FERMIER de la Agricover dacă îți dorești un instrument cu ajutorul căruia să îți administrezi simplu și eficient capitalul de lucru accesat pentru necesarul fermei tale!

Avantajele cardului FERMIER sunt multiple, printre care se numără finanțarea în funcție de necesitățile specifice ale fermei, perioada de grație în care te poți bucura de finanțare fără plata dobânzilor, precum și accesul la o rețea extinsă de parteneri și servicii care pot contribui la dezvoltarea și eficientizarea activităților agricole.

Care sunt principalele caracteristici ale cardului FERMIER

Ca fermier, poți obține finanțare rapidă și simplă, fără a fi nevoie să parcurgi proceduri birocratice îndelungate și complexe. Acest lucru economisește timp și resurse, permițând să te concentrezi pe activitatea principală din agricultură.

Mai mult, cardul permite:

  • Folosirea creditului pentru capitalul de lucru în funcție de nevoile specifice ale fermei, fără a impune restricții stricte în ceea ce privește destinația fondurilor. Astfel, îți poți aloca resursele financiare conform propriilor priorități și planuri de dezvoltare, spre deosebire de alte forme de creditare care impun anumite condiții;

  • Posibilitatea de a utiliza linia de creditare pentru capital de lucru și de a reîntregi disponibilul, prin plata în orice moment în cursul ciclului de tranzacționare și prin reutilizarea imediată;

  • Fără rate lunare! Poți rambursa creditul anual, ciclul de tranzacționare fiind corelat cu perioada de recoltare a culturii preponderente;

  • Cardul și linia de credit sunt acordate pe o perioadă de maxim 3 ani, dar ai posibilitatea de prelungire pentru perioade succesive, cu aceeași durată;

  • Nu există costuri de emitere și administrare, iar cardul poate fi utilizat pentru orice tip de tranzacție: achiziții din magazine virtuale sau fizice, retragere de numerar de la orice ATM din România, sau din străinătate;

  • Accesul la fondurile din linia de credit aprobată este permanent, și ai ZERO dobândă pentru achiziția de inputuri agricole din magazinul online Agricover, aplicabilă până la finalul ciclului de tranzacționare.

De asemenea, structura de costuri este transparentă și ușor de înțeles, fără a ascunde taxe și comisioane suplimentare, iar lipsa ratelor lunare îți oferă posibilitatea de a te adapta la fluctuațiile sezoniere ale veniturilor și cheltuielilor.

Activarea cardului se face simplu, la un ATM sau la prima utilizare la POS, și în plus beneficiezi de asistență permanentă la un Call Center 24/7.

Cum poți accesa acest tip de credit

Pentru a obține un card FERMIER, ca fermier trebuie să îndeplinești criterii, precum să fii producător agricol și să deții o exploatație agricolă înregistrată. Pașii necesari sunt completarea unei cereri și prezentarea actelor necesare pentru evaluare.

Dacă aceste condiții sunt acceptate, ca fermier vei semna un contract de credit și vei primi imediat cardul FERMIER. În plus, ai parte de suport și asistență în procesul de aplicare și de obținere a cardului.

În concluzie, ai la dispoziție o soluție inovatoare de finanțare, care permite accesul la capital de lucru fără a fi nevoie să te îngrijorezi de plata ratelor lunare. Flexibilitatea, eligibilitatea unor cheltuieli diverse și o perioadă de grație generoasă se numără printre avantajele cardului FERMIER, comparativ cu alte forme de creditare.

Află mai multe informații despre această opțiune atractivă și adaptată nevoilor specifice ale domeniului agricol explorând site-ul nostru, și nu rata oportunitatea de a-ți dezvolta afacerea agricolă cu ajutorul Cardului FERMIER de la Agricover!

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare