Călătorește în siguranță și confortabil cu And-Flor

1646
Transport persoane Piatra Neamt

Pentru a călători spre una dintre țările Europei în ziua de astăzi, nu mai este un moft ci mai mult o necesitate pentru cei aflați în situația de a căuta un loc de muncă mai bine remunerat sau pentru a-și vizita rudele. Nu doar acestea sunt motivele pentru a călători. Oamenii se deplasează din ce în ce mai mult în scop cultural, de afaceri, medical, sportiv, pentru a face cumpărături sau din multe alte motive.

Chiar dacă transportul aerian pare de cele mai multe ori cel mai bun, nu tot timpul este soluția perfectă: prețurile pot fi destul de mari, aeroporturile pot fi la distanță mare față de destinația dorită iar cantitatea de bagaje care poate fi transportată la bord este destul de limitată.

Din punctul de vedere al multor persoane, transportul cu autocarul sau cu microbuzul poate reprezenta cea mai optimă soluție de a trece granițele.

De ce să alegi AND-FLOR pentru transport internațional?

Transportul de persoane pe cale rutieră este într-o competiție acerbă la noi în țară, iar asta aduce mai multe avantaje pentru cei interesați: prețuri mai mici, servicii mai calitative.

Compania AND-FLOR din Suceava, înființată în anul 2002, oferă în prezent servicii de transport persoane internațional până la adresa dorită din România spre Austria, Germania, Belgia, Franța, Olanda, Luxemburg, Cehia, Slovacia  precum și alte servicii precum transport colete, transport mașini și închirieri auto.

Încă de la începutul activității, AND-FLOR a pus pe primul loc nevoile clienților săi astfel încât să poată asigura standarde de confort și rapiditate, factori de care trebuie sa dispună orice serviciu de transport de înaltă calitate.

AND-FLOR are plecări din Piatra Neamţ către ţări precum Austria, Germania, Belgia, Olanda, Franţa, Luxemburg, Cehia sau Slovacia.

AND-FLOR oferă pasagerilor săi o gamă variată de servicii ce au la bază profesionalismul, seriozitatea și siguranța.

În călătoriile operate de AND-FLOR, pasagerii sunt însoțiți doar de șoferi profesioniști cu o vastă experiență, care îi ajută la încărcarea și descărcarea bagajelor, cât și în soluționarea problemelor care pot să apară în timpul călătoriei. Echipa And-Flor este compusă din şoferi experimentaţi în domeniul transportului de persoane şi colete, cu zeci de mii de ore de conducere, experienţă în șofat pe timpul nopţii şi care dau dovadă de o permanentă amabilitate faţă de clienţii companiei.

Diversificând continuu gama de servicii şi oferte, AND-FLOR a contribuit strategic şi constant la continuitatea şi credibilitatea sa pe piaţa transportului internațional de persoane, iar pe viitor își propune elaborarea de noi proiecte şi servicii menite să influenţeze îm mod pozitiv alegerea clienţilor.

And-Flor transport international

Mai multe informații cu privire la activitatea de transport internațional desfășurată de către AND-FLOR se găsesc pe pagina web www.and-flor.ro.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare