Apartamente noi intabulate în complex rezidențial Fusion Towers Iași

1591
Fusion-Towers (11)

Piața imobiliară din Iași este una foarte activă, în plină ascensiune, lucru generat de cererea mare de locuințe. Trendul de căutare a apartamentelor în Iași prezintă un interes mărit pentru apartamentele noi. Persoanele interesate vor spații în care să nu fie necesar să investească timp și bani pentru renovare. Își doresc ca totul să fie nou și curat și să evite probleme și defecțiunile care apar de cele mai multe ori într-un imobil mai vechi.

Drept urmare la aceste cereri, dezvoltatorii vin cu o serie de proiecte orientate din ce în ce mai mult către concepte moderne precum ergonomia spațiului interior, elemente arhitecturale exterioare aparte, iar astfel creează spații elegante, plăcute și confortabile pentru viitorii locatari. Totodată, noile complexuri rezidențiale aduc un plus de valoare zonei în care sunt construite, prin elementele noi de stil pe care le promovează.

Fusion Towers – Un complex rezidențial cu apartamente noi Iasi intabulate de 1, 2 sau 3 camere, dispuse pe 10 etaje, cu o arhitectură remarcabilă și un statut privilegiat care se află pe șoseaua Nicolina, 120A.

Construit din dorința de a descoperi confortul de a trăi într-o atmosferă modernă, practică și relaxantă, Fusion Towers are la bază un design modern, ingenios, folosind tehnologie de ultimă generație care răspunde cerințelor actuale. Proiectul Fusion Towers este realizat de către compania Techno Fusion și își propune să găsească echilibrul perfect dintre confort, liniște și intimitate, cei trei factori care stau la baza modelării unui stil de viață superior.

Techno Fusion este un dezvoltator de încredere, o echipă de profesioniști, a căror valori sunt reprezentate de seriozitate, devotament și eficiență. Desfășurarea proiectelor are la bază satisfacția și ideile viitorilor proprietari.

Până în prezent, au fost predate 46 de apartamente proprietarilor, apartamente cu 1, 2 sau cu 3 camere. În viitor, vor mai fi predate și alte locuințe celor interesați, pe măsură ce noile blocuri ale complexului vor fi gata.

Dezvoltatorul oferă multiple modalități de plată, adaptabile celor mai variate cerințe.

Apartamentele pornesc de la prețul de 1250 euro/ mp, preț valabil pentru cei care achită integral apartamentul, cash.

Există și posibilitatea de a achiziționa locuința prin credit bancar sau prin rate fixe, direct de la dezvoltator. Pentru o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 3 ani, se achită un avans de minim 30% din valoarea locuinței, dobânda este 0% iar prețul unui mp este de 1370 cu TVA 5% inclus.

Pentru o perioadă de finanțare cuprinsă între 3 și 15 ani, prețul locuinței va fi tot de 1370 euro/mp cu TVA 5% inclus, avansul minim care trebuie achitat este de 30%, dar dobânda va crește, aceasta fiind de 4,5% + ROBOR la 12 luni.

Mai multe detalii despre apartamentele Fusion Towers poți afla direct de pe site-ul www.fusion-tower.ro.