Alege un pat din lemn masiv pentru dormitorul visurilor tale

247
Alege un pat din lemn masiv pentru dormitorul visurilor tale

Dormitorul este camera preferată a multora, dar când vine vorba despre mobilarea şi utilarea acestuia este bine să fim foarte atenţi la detalii. În 2019 vă recomandam să vă echipaţi dormitorul cu mobilă din lemn masiv de calitate, iar acum în 2023 vă prezentăm câteva modele de pat dormitor din lemn masiv.

RONEX ne invită să descoperim  produsele de mobilier realizate din lemn masiv de plop datorită unui raport excelent preţ/calitate. Confortul şi calitatea sunt atributele de bază atunci când vrem să descriem mobila din lemn masiv. Dacă te afli în căutarea unui pat matrimonial din lemn masiv pentru dormitor confortabil şi cu un design superb, acum este momentul să profiţi de reduceri spectaculoase la 3 dintre cele mai populare colecţii din oferta RONEX.

Un pat din lemn masiv de plop, un dulap sau o noptieră este o alegere cu un farmec aparte, beneficiind de finisaje deosebite şi o calitate înaltă a lemnului utilizat, drept pentru care va putea fi folosit o lungă perioadă de timp în stare foarte bună.

Piaţa de mobilă din lemn masiv pentru dormitor variază în funcţie de puterea de cumpărare a clienţilor, astfel că o dată cu creşterea nivelului de trai, consumatorii se orientează spre produse de mobilier de o mai bună calitate, precum cele din lemn masiv de stejar, nuc sau plop. Venind în întâmpinarea solicitării clienţilor de a oferi câteva produse la preţuri promoţionale, fabrica RONEX din Bucureşti a redus substanţial preţurile la unele dintre cele mai populare colecţii de mobilier pentru dormitor din lemn masiv  din ofertă.

Pat dormitor BALI
Pat lemn masiv BALI 160/200 cm 3550 lei
Pat dormitor IBIZA
Pat lemn masiv IBIZA 160/200 cm 3700 lei
Pat dormitor Hawaii
Pat lemn masiv HAWAII 160/200 cm 3800 lei

ACCESORII DORMITOR

  • Noptiera BALI 50/35/45 cm 900 lei
  • Noptiera BALI/HAWAII 50/35/45 cm cu 2 sertare 1200 lei
  • Noptiera IBIZA cu 3 sertare 50/35/60 cm 1350 lei
  • Comoda IBIZA/BALIcu 3 sertare 100/50/80 cm 2900 lei

Mobilier pentru dormitor realizat din lemn masiv de plop.

TOATE MODELELE DE PAT PENTRU DORMITOR SUNT DISPONIBILE PE https://www.ronexprod.ro/pat-lemn-masiv/