5 instrumente pe care le vei folosi des ca lash-artist

275
5 instrumente pe care le vei folosi des ca lash-artist

Meseria de lash-artist impune responsabilitate și profesionalism. Așadar, instrumentele pe care le utilizezi sunt la fel de importante precum stăpânirea tehnicii de aplicare a extensiilor de gene. Află din articolul nostru care sunt cele mai importante instrumente de lucru și ce criterii să ai în vedere atunci când le alegi. 

Care sunt cele mai importante instrumente de lucru ca lash-artist?

Înainte de a începe să lucrezi cu clientele, este important să te asigur că ai la dispoziție toate materialele recomandate pentru o practică profesionistă. Achiziționează-ți accesoriile și instrumentele necesare pentru aplicarea extensiilor de gene doar de la comercianți autorizați, astfel încât să nu dezamăgești la capitolul calitate. Iată care sunt instrumentele de bază de care vei avea nevoie: 

  • Pensete pentru gene

Pensetele pentru aplicarea extensiilor de gene reprezintă instrumentul de bază cu care vei lucra. De aceea, este important să alegi produse de la comercianți de renume și care sunt realizate din oțel inoxidabil. Mai mult decât atât, asigură-te că le sterilizezi după fiecare utilizare, astfel încât să lucrezi igienic și responsabil. 

Nu uita că depozitarea instrumentelor de lucru este de asemenea importantă pentru a le păstra în cea mai bună stare posibilă. Achiziționează o cutie de depozitare separată și ferește-le de razele solare. 

  • Bandă medicală

Banda medicală sau patch-urile pentru ochi vor fi utilizate la fiecare ședință pentru a separa genele de jos de cele de sus. Asigură-te că deții suficiente astfel de materiale pentru a-ți putea îndeplini rolul cu succes. 

  • Suport pentru adeziv

Atunci când aplici extensiile de gene, apelează fie la ajutorul inelelor, fie la cel al suporturilor sub formă de floricele pentru picăturile de adeziv. Seturile cu floricele sunt în general mai utile deoarece pot fi utilizate o perioadă mai îndelungată de timp, în comparație cu inelele, care sunt de unică folosință.   

  • Periuțe mascara

Fie că este vorba despre ședința inițială de aplicare a extensiilor de gene sau cea de întreținere, periuțele mascara de unică folosință îți vor fi de ajutor în pieptănarea și curățarea firelor de păr naturale cu sau fără extensii aplicate. Periuțele pot fi, de asemenea, oferite clientelor la sfârșit pentru realizarea sfaturilor de întreținere a extensiilor de gene. 

  • Cearșaf impermeabil

Întotdeauna există riscul ca masa pe care lucrezi să se păteze atunci când lucrezi. De aceea, este important să ai la dispoziție un cearșaf impermeabil sau mai multe cearșafuri de unică folosință, pe care să le schimbi odată cu venirea unei noi cliente. Din motive igienice, cât și practice, rămâne la alegerea ta ce fel de husă sau cearșaf utilizezi pentru patul cosmetic. 

Adițional, poți achiziționa câteva seturi de botoșei de unică folosință pentru clientele tale, astfel încât să nu rămână urme pe pat, dar și să protejezi cât mai bine spațiul de lucru de bacteriile aduse din exterior.  

Vei avea nevoie de toate aceste instrumente și accesorii de lucru în practica ta ca tehnician de gene. Asigură-te că investești în materiale de calitate, astfel încât clientele tale să plece de fiecare dată mulțumite și să te recomande mai departe.

ForcePlast covoare cauciuc benzi transportoare